AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
我覺得最正有到魔戎個種萬人大戰

JL就成場cut咗
如果今次呢場做得好被人大賺話原來super hero電影都可以咁做

咁就真係笑死

係 今次睇預告瓦干達個場好有史詩感

諗起前年civil war同civil fight之爭
點解要攻Wakanda

有機會係最後一粒寶真係係個度 復仇者幫黑豹死守
點解要攻Wakanda

應該好大機會係
因為漫畫裡面黑豹一路都有食一種herb
令佢擁有可以同歷代咁多任黑豹溝通嘅能力,甚至可以拎埋佢地嘅知識

呢個能力改編到係黎自soul gem都唔出奇

而每一粒infinity stone嘅容器嘅名 拎頭一粒字砌埋就係對應緊 “thanos”
依家只係差個h字未出現 好多人都估緊h係代表heart of wakanda 或者 herb
點解要攻Wakanda

應該好大機會係
因為漫畫裡面黑豹一路都有食一種herb
令佢擁有可以同歷代咁多任黑豹溝通嘅能力,甚至可以拎埋佢地嘅知識

呢個能力改編到係黎自soul gem都唔出奇

而每一粒infinity stone嘅容器嘅名 拎頭一粒字砌埋就係對應緊 “thanos”
依家只係差個h字未出現 好多人都估緊h係代表heart of wakanda 或者 herb

想知答案?睇黑豹啦
12個鐘頭都未夠條trailer已經2100萬view,可以正式宣布大戰結束。
12個鐘頭都未夠條trailer已經2100萬view,可以正式宣布大戰結束。

唔好再撚DC狗啦

有開始過咩
Trailer都開到post 2

Trailer未上都已經有 仲爆爆地 一上即爆開二
一睇完trailer
碌去下去就見到個comment

Meanwhile WB, still extending the extended cuts of the extended justice league of the extended DC universe....

From zero to hero

其實係咪同一個演員

你唔撚係呀
From zero to hero

其實係咪同一個演員

唔係
搵個真係好似嘅

No 同一個演員黎

佢有心串問問題條友啦應該 點會今時今日可以問呢條咁無腦既問題
做低幻視既係corvus glaive

紫色果粒比個垃圾星球軍keep
最早比人搶左

最奇係thanos打ironman果下得2粒石
估計似係一開波就睇住thanos秒左Nova corp黎搶power gem
之後就追殺asgardian迫loki交tesseract
跟住去collector度攞reality gem,順便交代gotg同thor見住thanos搶石之後尾隨thanos去地球
跟住黎地球兵分2路,一邊去黑豹搶soul gem,另一邊thanos親自去紐約搶vision粒mind gem同Dr strange粒time gem
Black Widow白頭look殘咗
同captain一齊好有滄桑嘅感覺

agger

真係殘晒 冇前上咁正

Black widow搞到Scarlett由靚女變成阿嬸

其實係因為佢做左女權撚
Thor都幾撚慘
打完hella 又俾人打 打完又要跟著去地球覆桌
Loki又唔撚知有冇又出賣佢呢
Thor都幾撚慘

Loki都找唔到Thanos條數,唔比佢收皮已經執到
Thor都幾撚慘

Loki都找唔到Thanos條數,唔比佢收皮已經執到

可能要死呢

Hulk

World Engine
係咪有隻野叫哨兵

中文字幕版Blu ray有無box set? 上amazon 見到呢款好心動

中文字幕版Blu ray有無box set? 上amazon 見到呢款好心動

有 我係cd舖見過
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

由avg1坐到而家
發左福
冇刨哂post,有冇人提過呢隻手?
tony握住既係Dr.Strange隻手
認得食指d疤痕

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞