AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
Asgard難民冚家剷
唔通係HAWKEYE

佢都叫major ?

出左場勁耐...AVG2 一個救全家當然係MAJOR啦

hawkeye道緊段講稿
無鷹眼邊算係avengers呀

應該轉造型,所以要保密

浪人?

傳聞就係,依家trailer唔見佢,所以成數幾高
Asgard難民冚家剷

我估係loki用space gem换asgard全村人條命
好想知佢會唔會拎埋strange粒石
同埋會點拎
一開始係咪局長把聲

係 之後各人讀返段說話
唔通係HAWKEYE

似係 你見佢係trailer影都唔見咁濟

仲有Antman呢
Asgard難民冚家剷

我估係loki用space gemasgard全村人條命

蝗字sor
Mark Ruffalo咁好戲都係得咁少人工

因為佢少戲份
同埋會點拎

一定會拎到啦 問題係點樣攞
一開始係咪局長把聲

係 之後各人讀返段說話

都係AVG1 局長講過個段
唔通係HAWKEYE

似係 你見佢係trailer影都唔見咁濟

仲有Antman呢

出現左㗎啦 放大1000000000倍睇多次段trailer你就見到
除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

thor/CA

Starlord?

三個chris, Benedict ,
另外Josh Brolin, scarlet , mark ruffalo

. ”鋼鐵人“ Robert Downey Jr. – $4000 萬美元
2. ”黑寡婦“ Scarlett Johansson – $2000 萬美元
3. ”美國隊長“ Chris Evans – $690 萬美元
4. ”鷹眼“ Jeremy Renner – $610 萬美元
5. ”雷神索爾“ Chris Hemsworth – $540 萬美元
6. “綠巨人浩克” Mark Ruffalo – $280 萬美元

今次RDJ 好似1憶

美隊當初簽左6部,AVG3,4 就係第6套,個價應該一樣?

你呢個價唔update
差好遠,全部加哂價,淨係ca得690萬已經唔合理
It’s been rumored that one of the major avengers will be turned into part of the Black Order.

Tony

唔知點解我都覺係 佢有一幕俾thanos打 果個位似係Thanos嬲跟住打鳩ironman
當然 身為ironman fans唔希望會俾

鷹眼既浪人造型
無鷹眼邊算係avengers呀

應該轉造型,所以要保密

浪人?

傳聞就係,依家trailer唔見佢,所以成數幾高

avg4片場已經影到佢件戲服同漫畫入面ronin好似
It’s been rumored that one of the major avengers will be turned into part of the Black Order.

Tony

唔知點解我都覺係 佢有一幕俾thanos打 果個位似係Thanos嬲跟住打鳩ironman
當然 身為ironman fans唔希望會咁
同埋會點拎

一定會拎到啦 問題係點樣攞

可唔可以用依招

thor/CA

Starlord?

另外Josh Brolin, scarlet , mark ruffalo

. ”鋼鐵人“ Robert Downey Jr. – $4000 萬美元
2. ”黑寡婦“ Scarlett Johansson – $2000 萬美元
3. ”美國隊長“ Chris Evans – $690 萬美元
4. ”鷹眼“ Jeremy Renner – $610 萬美元
5. ”雷神索爾“ Chris Hemsworth – $540 萬美元
6. “綠巨人浩克” Mark Ruffalo – $280 萬美元

今次RDJ 好似1憶

你呢個價唔update

所以我話呢個係2015
最新係幾多 美隊拍CA3 好似都係咁上下
Strange冇左粒石咪變廢人
點解冇defenders

唔好玩啦 要佢地打black order 即係好似今集JL batman咁連d外星卒仔都RJJ
Strange冇左粒石咪變廢人

你都痴線
如果deadpool出場會唔會比人屌垃圾

或者Star Lord屌柒Thanos又點睇

thor/CA

Starlord?

今次RDJ 好似1憶

你呢個價唔update

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

forbes同上便後野幾MATCH

thor/CA

Starlord?

今次RDJ 好似1憶

你呢個價唔update

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

forbes同上便後野幾MATCH

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ae9245j.html
呢個2017年4月
都係咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞