AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
好似係用loki支手杖插vision舊石
成集睇班英雄比人輕鬆輾壓
仲要唔知幾時先有avg4

下年有啦

個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

你想講wong?
唔會啦dr. strange仲有兩套個人電影

外國一樣會用Wang呢個串法 唔好咁敏感

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

avg4可能用完現實寶石就

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

因為知道比唔上fox個個

講真造型上avg2個個型好多

我覺得Marvel版有風味多d
有口同埋個演員型好多

錯字

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

角色都有血有肉 好哥哥

因為joss話打仗要死人
avg1 死coulson
avg2 死 qs
jl 好似無死人

咁都抽到

Coulson死個陣我都傷心左好耐
成集睇班英雄比人輕鬆輾壓
仲要唔知幾時先有avg4

3一拍完
4已經即刻開拍
有無人睇到眼濕濕

https://youtu.be/BzoKVZj5EOs
最尾

左中果個黑鬼
Thor隻眼?

無睇Thor3就仆街了

屈鳩人冇睇

我講緊海報有眼

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

起歌!!!

留名等睇比人踩爆電話

應該唔算既

有口味同埋個演員型好多

mcu Pietro死忠
好可惜呀
I didn't see that coming

角色都有血有肉 好哥哥

avg2 死 qs
jl 好似無死人

jl6條友圍威喂,邊度算打仗

fit哂

因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

可以講果五粒寶石係邊個手到?

仲有六個月時間 你可以慢慢咪返咁多套電影

角色都有血有肉 好哥哥

avg2 死 qs
jl 好似無死人

阿瑪遜

角色都有血有肉 好哥哥

avg2 死 qs
jl 好似無死人

咁都抽到

jl 隻廢狼係有啪斷左件
然後Superman都差少少啪斷Batman
有無人睇到眼濕濕

https://youtu.be/BzoKVZj5EOs
最尾

左中果個黑鬼

佢成程都好hyper
原來已經十年
vision係唔係肯定會瓜?

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

起歌!!!

留名等睇比人踩爆電話

其實我覺得隻手個動作唔太似揸緊部摺機
如果係 姐係得食指同手掌hold緊部機

角色都有血有肉 好哥哥

avg2 死 qs
jl 好似無死人

咁都抽到

vision係唔係肯定會瓜?

呢個角色可有可無 avg4打完咪俾返粒石佢復活囉

fit哂

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

應該唔算既

有口味同埋個演員型好多

Marvel果個有mcu味,fox果個個造型亦都好適合dofp果個時代背景,各有各好
原來已經十年

從Ironman1 開始 到3 時成40件甲變成煙花
之和到AVG 到無眼睇的Thor 1-2
外傳Galaxy war
仲有最近的Spider-Man 同Thor3

fit哂

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

雷神3 Loki應該拎咗粒space gem走

你無法獨自拯救世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞