AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike

超人打晒

bucky

巴打不如你開個post
出曬d 貨出我地j 啦
spidey

Vision始終都係今集就要瓜柴
spidey

痴線同Thanos個體格差距
spidey

spidey唔會死啦,啱啱出,disney都未賺夠

bucky

巴打不如你開個post
出曬d 貨出我地j 啦 [/quote]
D GIF好多都係CW個時你地D POST到SAVE低
https://twitter.com/mcu_tweets/status/935898696406962177
avengers tower無咗A字

一早冇左啦 aou之後已經搬左

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

明明反左面,tony都幫佢整新盾

反咩面 CW最後都原諒左佢啦

一日未比個盾佢都唔算原諒

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

比Thanos打爆左新盾>
IM援軍到>
比番舊盾佢>
兩邊合軍assemble
咁樣應該好好J
Spidey俾Thanos噤住打真係好sad 感覺好痛

超人打晒

大超一個頂老爺成team 打到boss淆撚晒底
仲話can't save the world alone
有時真係忍唔住笑
spidey

扮下緊張都得掛
https://twitter.com/mcu_tweets/status/935898696406962177
avengers tower無咗A字

一早冇左啦 aou之後已經搬左

HOMECOMING 話左賣左座野嘛

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

Spiderman講左有新盾比cap用
spidey

扮下緊張都得掛

會唔會整死佢先,之後成班avg avenge佢
到avg4先翻生

Tony一直袋住?

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

可能依個
得返5個睇

幾多年前呀你呢張圖

呢個計畫一早改晒

Tony一直袋住?

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

雷神同GOTG會合TONY果邊先
得返5個睇

幾多年前呀你呢張圖

呢個計畫一早改晒

Serpent Society係玩嘢

諗定中間key邊個
BTW,呢條預告真係好撚正 JL 真係屎都不如

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

可能依個

呢個正呀

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

雷神同GOTG會合TONY果邊先

最期待既assemble就係Thor+gotg
有套spiderman 2, spiderman應該唔會死
spidey

唔係真係死spidey 呀嘛
又reboot 真係喊出黎
好心sony 就賣返個版權出黎啦屌你老母。。。。。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞