AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

avg4可能用完現實寶石就

可以講果五粒寶石係邊個手到?

仲有六個月時間 你可以慢慢咪返咁多套電影

space: loki(ca1, avg1, thor3)
mind: vison(avg1, avg2)
reality: collector (thor2)
power: xander nova corps(gotg)
time: dr strange(dr strange)

你無法獨自拯救世界

唔好咁

應該唔算既

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

因為知道比唔上fox個個

講真造型上avg2個個型好多

我覺得Marvel版有風味多d
有口味同埋個演員型好多

mcu Pietro死忠
好可惜呀
I didn't see that coming

+1
avg2咁少時間已經同其他人有火花
死左真係好曬
原來已經十年

從Ironman1 開始 到3 時成40件甲變成煙花
之和到AVG 到無眼睇的Thor 1-2
外傳Galaxy war
仲有最近的Spider-Man 同Thor3

原來呢10年我都睇左唔少MARVEL戲
睇trailer reaction睇到喊
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

你想講wong?
唔會啦dr. strange仲有兩套個人電影

外國一樣會用Wang呢個串法 唔好咁敏感

Pepper唔會死啦 佢係鬼英雄咩 一開打送佢走啦
Vision一定要死 唔係集齊唔到龍珠變唔到真boss冇得拖兩集
一開頭擺明係vision死所以tony先喊
賤種垃圾狗BABYGROOT
好撚心你就收鳩皮啦
掉撚曬dc 狗架

咪撚柒再留言啦屌你老母臭化閪

扮晒中立,一有機會就本性盡現

你無法獨自拯救世界

唔好咁

樓上想罵戰自己開post啦
呢度係傾預告片架

應該唔算既

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

有口味同埋個演員型好多

Marvel果個有mcu味,fox果個個造型亦都好適合dofp果個時代背景,各有各好

2個演員都正
但我唔明咁多人吹棒x men個QS
純粹Matrix慢動作+播歌冇咩新意
反而mcu係著重講佢同sw, 鷹眼d感情
origin又有意思
成集睇班英雄比人輕鬆輾壓
仲要唔知幾時先有avg4

下年有啦

等多一年幾先有反cup睇

要chok住道氣一年

你無法獨自拯救世界

MCE就真係適合用呢句啦
有無方法save gif圖做live photo

應該唔算既

角色都有血有肉 好哥哥

因為joss話打仗要死人
avg1 死coulson
avg2 死 qs
jl 好似無死人

仲話成人,比迪士尼更加合家歡
原來已經十年

從Ironman1 開始 到3 時成40件甲變成煙花
之和到AVG 到無眼睇的Thor 1-2
外傳Galaxy war
仲有最近的Spider-Man 同Thor3

原來呢10年我都睇左唔少MARVEL戲

回憶
就好似XMan 最後的下場係戰死
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

你想講wong?
唔會啦dr. strange仲有兩套個人電影

外國一樣會用Wang呢個串法 唔好咁敏感

Pepper唔會死啦 佢係鬼英雄咩 一開打送佢走啦
Vision一定要死 唔係集齊唔到龍珠變唔到真boss冇得拖兩集
一開頭擺明係vision死所以tony先喊

我覺得唔會咁快死 就算死完應該都會可以返生 類似ultron個時話係網絡走佬咁
佢同sw仲有好多故仔可以講

appstore 有幾個app可以轉

求名

角色都有血有肉 好哥哥

因為joss話打仗要死人
avg1 死coulson
avg2 死 qs
jl 好似無死人

阿瑪遜

咁avg夠有特工啦

有口味同埋個演員型好多

Marvel果個有mcu味,fox果個個造型亦都好適合dofp果個時代背景,各有各好

2個演員都正
但我唔明咁多人吹棒x men個QS
純粹Matrix慢動作+播歌冇咩新意
反而mcu係著重講佢同sw, 鷹眼d感情
origin又有意思

其實fox果個都正,除左你講既重有佢少少入世未深既感覺,小朋友得黎係討好,係一貫沉重既x men裡面係真係煥然一新
但apocalypse裡面根本係食老土用番同一招
一條trailer都推到兩個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞