AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
War machine幫美隊?

唔好咁小學雞啦 世界末日啦仲係到分team

屌你老母都on撚9
問下又小學雞

下次問問題之前用下你個腦先啦
唔想比人話就唔好問埋啲低能問題
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

仲有件背心好柒
無咗肌肉感
好似街市著背心的豬肉佬

老鳥
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

太空燈光暗呀,好似係

個面形都好似唔同

覺,個人似真人左,之前睇落好膠

個時可能未揾josh brolin拍?

Avg 1未搵
之後都係Josh

其實點解會話冇Antman
CW第一個trailer都好似冇佢,但第二個都有啦
成日都出唔晒d人架啦

老鳥

真係有老態

太空燈光暗呀,好似係

個面形都好似唔同

Avg 1未搵
之後都係Josh

姐係而家Josh同時兩個Marvel角色加護?

老鳥

唔只BW......SW同幻視搞完野果幕睇黎都好殘.....

去黑豹度醫掛

感覺上似係Ironman 俾人開幾次觀頭

WM去搵救兵

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

仲有件背心好柒
無咗肌肉感
好似街市著背心的豬肉佬

個樣似真人左...但我鐘意之前坐係度果陣個樣多D...可能暗D影響掛...
會唔會有deadpool

認真定搞笑?

去黑豹度醫掛

成世着住套甲

老鳥

唔只BW......SW同幻視搞完野果幕睇黎都好殘.....

仲有Mantis
會唔會有deadpool

認真定搞笑?

想佢黎搞笑
VISION

太空燈光暗呀,好似係

個面形都好似唔同

Avg 1未搵
之後都係Josh

姐係而家Josh同時兩個Marvel角色加護?

係,又thanos又cable

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

留意番佢地呢啲只係叫異能
dr. strange個啲先係魔法

老鳥

都係CA2 個LOOK最正

其實點解會話冇Antman
CW第一個trailer都好似冇佢,但第二個都有啦
成日都出唔晒d人架啦

Pepper都有一個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞