AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
突然醒起好似勁耐冇見過單眼佬焗腸,唔知今集會唔會出翻黎
成段trailer black order得0.5秒出場時間
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

仲有冇其他black order譯名?

睇番Thanos
香港譯魁隆都OK
個魁字幾有霸氣
請問Asgard個女戰士Sif去咗邊?

好似拍劇

我想知劇情有無講,因為thor 3都無話佢喺Asgard。

AOU都出過幾幕

好似拍劇

等漫畫補完啦
除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

BW同DS
hulkbuster已經係TONY最勁既裝甲
唔用死得仲快
成段trailer black order得0.5秒出場時間
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

仲有冇其他black order譯名?

其實係marvel future fight d譯名 到時應該唔會咁譯㗎啦

暗夜無星

掠鴉兇刃

星骸寂滅

烏木邪心

昊天極星

d 譯名好好J

睇完預告我覺得今集hulkbuster入面嗰個有可能會係hulk
有一幕佢落地嗰下同hulk既動作有幾分似

Anyway,就算係邊個係裡面都係會比錢買玩具

hulk唔需要裝甲啦

估下姐
如果tony要用到hulkbuster,唔知個劇本會點鋪排佢同hulk打既原因呢,期待

痴線架hulkbuster一定打hulk ?
god damn logic

有人估緊係hulk自己着

好似拍劇

成日走去客串Aos
睇完預告我覺得今集hulkbuster入面嗰個有可能會係hulk

hulk唔需要裝甲啦

估下姐
如果tony要用到hulkbuster,唔知個劇本會點鋪排佢同hulk打既原因呢,期待

打狗棍一定打狗
hulkbuster已經係TONY最勁既裝甲
唔用死得仲快

石中劍裝甲都未出

應該會瓜老襯

佢自己話今集無 但係可能係fake
但係captain marvel佢係主要角色
會講佢點解會盲隻眼

應該會瓜老襯

局長:I am still alive motherfucker

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

forbes同上便後野幾MATCH

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ae9245j.html
呢個2017年4月
都係咁講

從《鋼鐵俠1》的50萬美金片酬到第二部的1000萬美金

RDJ都係靠鋼鐵俠再次返紅 可能個陣MARVEL都係博下所以無簽長約?
美隊 雷神 個D 一次簽幾套
所以就算紅左,個價都唔會變 美隊簽左6套,個人電影3套,AVG3套,所以個價應該同美隊1一樣無變過

個陣MARVEL接近破產 博下Ironman 點知大賺

大家都靠大家翻身

RDJ當時負面新聞多到仆街

所以今次美隊 雷神 拍埋就完約
之後要集齊返佢地 每個1億都唔知得唔得

計唔掂數
所以要完美結局
希望上曬之後 mcu出番套Blu-ray 紀錄裝

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

forbes同上便後野幾MATCH

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ae9245j.html
呢個2017年4月
都係咁講

從《鋼鐵俠1》的50萬美金片酬到第二部的1000萬美金

RDJ都係靠鋼鐵俠再次返紅 可能個陣MARVEL都係博下所以無簽長約?
美隊 雷神 個D 一次簽幾套
所以就算紅左,個價都唔會變 美隊簽左6套,個人電影3套,AVG3套,所以個價應該同美隊1一樣無變過

個陣MARVEL接近破產 博下Ironman 點知大賺

大家都靠大家翻身

RDJ當時負面新聞多到仆街

所以今次美隊 雷神 拍埋就完約
之後要集齊返佢地 每個1億都唔知得唔得

計唔掂數
所以要完美結局
希望上曬之後 mcu出番套Blu-ray 紀錄裝

由ironman到avg4

實力同智力就thanos贏硬 但disney邊會允許呢d ending 都係想睇下導演會用咩方法令班人打得贏thanos

hulk唔需要裝甲啦

估下姐

草原大戰已經影到hb打緊卒
hulk洗鬼著甲咩
同埋avg 1,2已經打hulk唔想3又打

hulk唔需要裝甲啦

估下姐

hulk洗鬼著甲咩

Aou其實打hulk個幕我覺得真心交足功課 唔好又再打比較好

hulk唔需要裝甲啦

估下姐

hulk洗鬼著甲咩

其實banner著

爆咗甲可以變Hulk = 屈機

應該會瓜老襯

局長:I am still alive motherfucker

有個字特別大聲 Language!
Trailer都開到post 2
Molamola asgard正式滅族 諸神黃昏都避到,就係避唔到thanos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞