AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
From zero to hero

突然醒起好似勁耐冇見過單眼佬焗腸,唔知今集會唔會出翻黎

應該會瓜老襯

局長:I am still alive motherfucker

有個字特別大聲 Language!

局長要死既話

希望死前會講番句MotherFucker
Molamola asgard正式滅族 諸神黃昏都避到,就係避唔到thanos

真係好撚慘....更慘既係跟住佢果D外星人...明明留係原本個星球革命成功未必洗死..
Molamola asgard正式滅族 諸神黃昏都避到,就係避唔到thanos

真係好撚慘....更慘既係跟住佢果D外星人...明明留係原本個星球革命成功未必洗死..

諗起個石頭人導演
Ironman d甲係咪應該buff下 黎黎去去都係換造型同增加便𢹂性
Ironman d甲係咪應該buff下 黎黎去去都係換造型同增加便𢹂性

最主要用黎放煙花

其實係咪同一個演員

"I am just a kid from Brooklyn."

十年了
突然醒起好似勁耐冇見過單眼佬焗腸,唔知今集會唔會出翻黎

應該會瓜老襯

局長:I am still alive motherfucker

有個字特別大聲 Language!

局長要死既話

希望死前會講番句MotherFucker

臨死應該唔會比人censor

其實係咪同一個演員

係,潺仔版係用CG KEY佢個頭落去

其實係咪同一個演員

Yes 上面用特技查細個人姐
啱啱認真再睇一睇 vision應該係比corvus glaive拆石 隔離有proxima midnight嘅矛
照推斷應該係vision比black order夾攻然後就收左皮
戲入面corvus同proxima應該都係兩公婆
草原大戰果度...你地有無諗過spidey既感受....俾D野佢射絲fake下呀

其實係咪同一個演員

Yes 上面用特技細個人姐

其實係咪同一個演員

第一張有用到cg

其實係咪同一個演員

唔係
搵個真係好似嘅

有d可以上太空 有d可以隱形 有d值頭用病毒形式張副甲殖入自己身體 但呢d可以留番佢獨立電影先出 如果仲有既話

今次叫絕境裝甲
可能

其實係咪同一個演員

唔係
搵個真係好似嘅

No 同一個演員黎
草原大戰果度...你地有無諗過spidey既感受....俾D野佢射絲fake下呀

洗鬼fake 有iron甲
啱啱認真再睇一睇 vision應該係比corvus glaive拆石 隔離有proxima midnight嘅矛
照推斷應該係vision比black order夾攻然後就收左皮

應該得佢同SW兩個一齊落單俾人攻擊搶石之後就係CA接矛救場果度?

呢到唔明 vision 唔係可以穿牆既咩 點樣比人禁住
成段trailer black order得0.5秒出場時間
暗夜無星

隊長單手接型到裂

有d可以上太空 有d可以隱形 有d值頭用病毒形式張副甲殖入自己身體 但呢d可以留番佢獨立電影先出 如果仲有既話

你肯定今集

其實係咪同一個演員

唔係
搵個真係好似嘅

No 同一個演員黎

fake佢唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞