AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
如果deadpool出場會唔會比人屌垃圾

或者Star Lord屌柒Thanos又點睇

如果deadpool出場

佢肯定會講Cable做咩化妝扮外星人

咪係 thanos同cable同一個actor黎

咦 咁咪唔使打
成段trailer black order得0.5秒出場時間
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

仲有冇其他black order譯名?
兩個問題:

1. Vision俾人搶左粒石變左做人型化?

2. Steve今集仲係咪Captain America? 我見佢無盾

重睇VISION人型個度,頭上有石

朵黎既啫
兩個問題:

1. Vision俾人搶左粒石變左做人型化?

2. Steve今集仲係咪Captain America? 我見佢無盾

人型化個陣頭仲有粒石
成段trailer black order得0.5秒出場時間
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

thor/CA

Starlord?

三個chris, Benedict ,
另外Josh Brolin, scarlet , mark ruffalo

. ”鋼鐵人“ Robert Downey Jr. – $4000 萬美元
2. ”黑寡婦“ Scarlett Johansson – $2000 萬美元
3. ”美國隊長“ Chris Evans – $690 萬美元
4. ”鷹眼“ Jeremy Renner – $610 萬美元
5. ”雷神索爾“ Chris Hemsworth – $540 萬美元
6. “綠巨人浩克” Mark Ruffalo – $280 萬美元

今次RDJ 好似1憶

美隊當初簽左6部,AVG3,4 就係第6套,個價應該一樣?

你呢個價唔update
差好遠,全部加哂價,淨係ca得690萬已經唔合理

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

forbes同上便後野幾MATCH

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ae9245j.html
呢個2017年4月
都係咁講

從《鋼鐵俠1》的50萬美金片酬到第二部的1000萬美金

RDJ都係靠鋼鐵俠再次返紅 可能個陣MARVEL都係博下所以無簽長約?
美隊 雷神 個D 一次簽幾套
所以就算紅左,個價都唔會變 美隊簽左6套,個人電影3套,AVG3套,所以個價應該同美隊1一樣無變過

個陣MARVEL接近破產 博下Ironman 點知大賺
睇完預告我覺得今集hulkbuster入面嗰個有可能會係hulk
有一幕佢落地嗰下同hulk既動作有幾分似

Anyway,就算係邊個係裡面都係會比錢買玩具

hulk唔需要裝甲啦

估下姐
如果tony要用到hulkbuster,唔知個劇本會點鋪排佢同hulk打既原因呢,期待

. ”鋼鐵人“ Robert Downey Jr. – $4000 萬美元
2. ”黑寡婦“ Scarlett Johansson – $2000 萬美元
3. ”美國隊長“ Chris Evans – $690 萬美元
4. ”鷹眼“ Jeremy Renner – $610 萬美元
5. ”雷神索爾“ Chris Hemsworth – $540 萬美元
6. “綠巨人浩克” Mark Ruffalo – $280 萬美元

今次RDJ 好似1憶

你呢個價唔update

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ae9245j.html
呢個2017年4月
都係咁講

RDJ都係靠鋼鐵俠再次返紅 可能個陣MARVEL都係博下所以無簽長約?
所以就算紅左,個價都唔會變 美隊簽左6套,個人電影3套,AVG3套,所以個價應該同美隊1一樣無變過

大家都靠大家翻身

RDJ當時負面新聞多到仆街
睇完預告我覺得今集hulkbuster入面嗰個有可能會係hulk

hulk唔需要裝甲啦

估下姐
如果tony要用到hulkbuster,唔知個劇本會點鋪排佢同hulk打既原因呢,期待

唔一定要打hulk

hulk唔需要裝甲啦

後面大戰見到HB係用黎打人

Sorry,我再溫下書先
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

我記得烏木喉教唆thanos個仔 封印thanos
請問Asgard個女戰士Sif去咗邊?

hulk唔需要裝甲啦

估下姐

iron man反骨
請問Asgard個女戰士Sif去咗邊?

好似拍劇
Hulkbuster應該係用黎同thanos埋身肉搏
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

其實係marvel future fight d譯名 到時應該唔會咁譯㗎啦

暗夜無星

掠鴉兇刃

星骸寂滅

烏木邪心

昊天極星

今次RDJ 好似1憶

你呢個價唔update

呢個2017年4月
都係咁講

大家都靠大家翻身

RDJ當時負面新聞多到仆街

所以今次美隊 雷神 拍埋就完約
之後要集齊返佢地 每個1億都唔知得唔得

Thanos一野打爆佢啦

hulk唔需要裝甲啦

估下姐

唔一定要打hulk

似係比thanos開罐頭用

iron hulk 我中意你嘅思路

hulk唔需要裝甲啦

估下姐

唔一定要打hulk

似係比thanos開罐頭用

秒開罐頭

Thanos一野打爆佢啦

開罐頭
睇到起晒雞皮
幻視
CA WS

hulk唔需要裝甲啦

估下姐

痴線架hulkbuster一定打hulk ?
god damn logic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞