AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

明明反左面,tony都幫佢整新盾

反咩面 CW最後都原諒左佢啦

一日未比個盾佢都唔算原諒

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

比Thanos打爆左新盾>
IM援軍到>
比番舊盾佢>
兩邊合軍assemble
咁樣應該好好J

Spiderman講左有新盾比cap用

可能依個

應該有好多新科技, 新招
好似avg1出mark vii咁

tony果邊應該有真‧ extremis甲, 新hulkbuster
iron spider呢個走唔甩啦

https://metalmow.tian.yam.com/posts/62349752
spidey

唔係真係死spidey 呀嘛
又reboot 真係喊出黎
好心sony 就賣返個版權出黎啦屌你老母。。。。。。。。

仲有最少兩套個人電影
佢點會死

冇話整死
重傷比番aunt May都心痛啦
he's just a kid!!!
CLS 8點前趕到返家就一直追POST同F5

9點幾出TRAILER之後一直追POST去到而家

點解M記會有咁大吸引力
Spidey俾Thanos噤住打真係好sad 感覺好痛

我好鐘意睇強者屌打佢
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

咁黑豹都應該好快死, 因為係黑人

咪玩啦,宜家打黑人市場都好收得,佢應該又做幾集
要死黑人死WM咪得囉

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

可能係舊盾加強版
始終元祖個盾陪左cap咁耐有感情係度

改外型變成咁加尾部出熱能,好似渣古咁

會唔會執左trailer支矛打番thanos
戰狼300咁
睇番最後Gotg出場,覺得gotg真係好癲,成班character一句對白都無,但個性格係出晒黎
靠Quill奸笑同Mantis say hi呢d小動作,已經令你feel到成隊野好似黎食花生咁,玩野得黎好符合佢地

佢地性格真係好鮮明
諗緊下一幕rocket就開始屌

要死黑人死WM咪得囉

鍋物先死Tony會好傷心,Tony傷心我地都會好傷心
本身聽日要早起身做野
比條trailer 搞到慶恰恰咁訓唔到
今集真係好撚沈重,一句搞笑對白都冇
有無人睇到眼濕濕

https://youtu.be/BzoKVZj5EOs
最尾

好想同影片左邊條黑鬼講
屌你唔係大聲就好戲㗎楊師傅
睇番最後Gotg出場,覺得gotg真係好癲,成班character一句對白都無,但個性格係出晒黎
靠Quill奸笑同Mantis say hi呢d小動作,已經令你feel到成隊野好似黎食花生咁,玩野得黎好符合佢地

佢地性格真係好鮮明
諗緊下一幕rocket就開始屌

會開始串9 Thor做乜搞成咁

Tony一直袋住?

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

可能係舊盾加強版
始終元祖個盾陪左cap咁耐有感情係度

改外型變成咁加尾部出熱能,好似渣古咁

會唔會執左trailer支矛打番thanos
戰狼300咁

zack哥咩
雖然知道無可能
但如果inhuman同aos 當彩蛋咁出場
我諗我會當場叫出來

Inhuman就唔好啦 雖然thanos個仔係inhuman

Aos真係有可能 新一季都已經上埋太空

要死黑人死WM咪得囉

我會好開心

就係用佢地平時9up搞笑形象突然認真起嚟先顯得套戲沉重
Thor應該唔只咁少戲分,拍avg3個陣CH好似仲早過CE入劇組

雷神條線應該係主線黎

最鍾意佢哋

真係唔駛多花時候交代,唔會有黑人問號。
spidey

唔係真係死spidey 呀嘛
又reboot 真係喊出黎
好心sony 就賣返個版權出黎啦屌你老母。。。。。。。。

死條撚咩

要死黑人死WM咪得囉

冇錯
同樣道理,pepper都唔可以死

你想講wong?
唔會啦dr. strange仲有兩套個人電影

外國一樣會用Wang呢個串法 唔好咁敏感

Pepper唔會死啦 佢係鬼英雄咩 一開打送佢走啦
Vision一定要死 唔係集齊唔到龍珠變唔到真boss冇得拖兩集
一開頭擺明係vision死所以tony先喊

你地真係覺得會係拖兩集?導演都講明係兩套名應該會係兩個故事唔會唔爹唔吊先

咁多人一集點講得哂

的確係
但宜家傳係復4會係secret invasion 可能揭邊個係avg係skrull之餘再加打thanos

人地trailer都打唔贏已經好慘
利申:做戲院,睇到佢一個星期都頂唔到,雷神3幾星期都多過佢

點樣一星期都頂唔到

Sorry19999

雷神上左成個月都仲有人睇
JL第二星期嘅人數都唔夠人地

會唔會你果度少人咋
唔好屈人地喎

Tony一直袋住?

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

IM援軍到>
比番舊盾佢>
咁樣應該好好J

可能依個

應該有好多新科技, 新招
好似avg1出mark vii咁

tony果邊應該有真‧ extremis甲, 新hulkbuster
iron spider呢個走唔甩啦

https://metalmow.tian.yam.com/posts/62349752

好難想像電影點表達佢suit up果到
不過實好型

人地trailer都打唔贏已經好慘
利申:做戲院,睇到佢一個星期都頂唔到,雷神3幾星期都多過佢

點樣一星期都頂唔到

Sorry19999

雷神上左成個月都仲有人睇
JL第二星期嘅人數都唔夠人地

會唔會你果度少人咋
唔好屈人地喎

可能係我果間渣,唔好屈人嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞