AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
It’s been rumored that one of the major avengers will be turned into part of the Black Order.

咁過癮
It’s been rumored that one of the major avengers will be turned into part of the Black Order.

Tony
唔通係HAWKEYE
點解要攻Wakanda
唔通係HAWKEYE

佢都叫major ?

hulk 做supergiant?
thanos 用石將bruce 同hulk 分返開
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

咁黑豹都應該好快死, 因為係黑人

咪玩啦,宜家打黑人市場都好收得,佢應該又做幾集
要死黑人死WM咪得囉

鍋物先死Tony會好傷心,Tony傷心我地都會好傷心

我會好開心

條友好撚串又成日睇唔起captain 咁既死樣

幾中意rhodey
不過都係唔出聲

Rhodey得把口 AOU又喺度吹到自己好撚勁

果度幾好笑
cw就最尾同tony果度好正
明明冇咩人氣但係導演都加呢場戲

成隊team im得佢一個真心支持tony

果場戲睇完之後就會明rhodey點睇
rhodey真心信Tony果套信念
所以就算自己癱左隻腳都冇後悔咩野
仲呼應番steve+bucky 個關係
當初佢講congratulations cap you're a criminal
睇到好多人起鋼
但係句野唔係串柒柒咁簡單
而係身為軍人對"best soldier in the history"嘅反叛失望
<<好似呢個表情咁
The Road to Avengers: Infinity War
https://www.youtube.com/watch?v=1n_lx6YxLt8
點解要攻Wakanda

拎金屬
點解要攻Wakanda

唔理d科技 剩係vibranium呢個理由都值得打
點解要攻Wakanda

拎金屬

金屬寶石
黑鬼交叉手好中二好柒
垂低手出爪會型好多

p.s. 如果係名場面我道歉,小朋友唔識嘢冇睇過黑豹漫畫
淨睇trailer都射幾次
唔通係HAWKEYE

佢都叫major ?

出左場勁耐...AVG2 一個救全家當然係MAJOR啦
除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

thor/CA

Starlord?

三個chris, Benedict ,
另外Josh Brolin, scarlet , mark ruffalo

. ”鋼鐵人“ Robert Downey Jr. – $4000 萬美元
2. ”黑寡婦“ Scarlett Johansson – $2000 萬美元
3. ”美國隊長“ Chris Evans – $690 萬美元
4. ”鷹眼“ Jeremy Renner – $610 萬美元
5. ”雷神索爾“ Chris Hemsworth – $540 萬美元
6. “綠巨人浩克” Mark Ruffalo – $280 萬美元

今次RDJ 好似1憶

美隊當初簽左6部,AVG3,4 就係第6套,個價應該一樣?
好想loop多次之前啲戲
Vision係咪都收皮
一開始係咪局長把聲
Mark Ruffalo咁好戲都係得咁少人工
Vision係咪都收皮

唔通係HAWKEYE

佢都叫major ?

大佬 話晒A1都係原始組員黎 A2直頭帶成team去safe house冷靜下 唔多唔少都有d功用既
Vision係咪都收皮

99.9%收皮 不過scarlet witch可能救得返佢 大家嘅力量都係黎自mind stone
點解冇defenders
唔通係HAWKEYE

似係 你見佢係trailer影都唔見咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞