AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
笑到仆街

好衰
mon人post

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

即係Thanos首攻ny
Dr strange wong hulk iron man spidey
加埋唔夠抽要Call 美隊?
9估

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

avg4可能用完現實寶石就

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

因為知道比唔上fox個個

講真造型上avg2個個型好多

Agger

fox qs果個仲快過dceu flash
Thor隻眼?

無睇Thor3就仆街了

睇咗
War machine幫美隊?

唔好咁小學雞啦 世界末日啦仲係到分team

屌你老母都on撚9
問下又小學雞

下次問問題之前用下你個腦先啦
唔想比人話就唔好問埋啲低能問題

下次答問題去番你老豆粒睪丸先啦
生著你呢個智障仔

小學雞到 想駁人但一啲point都冇
夜啦早啲訓啦 聽日番學遲到比老師罰企呀
有無人睇到眼濕濕

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

最撚型係m記既qs

係fox呀

唔鐘意fox既qs

我都係鐘意mcu qs多d,一黎始終係mcu見到呢個角色覺得完滿d,二黎我鐘意佢個造型中二病feel d

Fox果個係贏在首次出場果幕表現好驚人,搞笑得黎又配合到劇情需要,首歌又夾得好
仲要食正第一個極速superhero玩super slow-mo

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

Agger

其實個時可以唔整死佢,話佢鍾意做浪子
間唔中先返黎做助拳人咪得,反正佢幾時出現都好合理

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

角色都有血有肉 好哥哥
有無人睇到眼濕濕

https://youtu.be/BzoKVZj5EOs
最尾

屌你老母都on撚9
問下又小學雞

生著你呢個智障仔

算啦 唔好嘈
一齊傾trailer

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

個電話?
真係好撚正 十年輝煌
一齊衝 都已經睇到人好撚熱血
好似真係同班英雄奮鬥左十年咁

嗚嗚
終於到尾聲

屌你老母都on撚9
問下又小學雞

生著你呢個智障仔

你要番小學就早d上媽媽張床訓啦
以為呢個世界圍住你轉呀?
真係十年磨一劍
隊長终於唔使笠住個套開工

唯一可惜係spide唔係初代演員
杜比仔,其他都好似由頭演到尾
不過佢reboot幾次易角幾次
無野好講了

杜比唔係m記拍你懂唔懂?

Tony一直袋住?
Trailer都有第二個post

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

我覺得Marvel版有風味多d
有口味同埋個演員型好多

Tony一直袋住?

起歌!!!

應該唔算既

角色都有血有肉 好哥哥

因為joss話打仗要死人
avg1 死coulson
avg2 死 qs
jl 好似無死人
Thor隻眼?

無睇雷神?
成集睇班英雄比人輕鬆輾壓
仲要唔知幾時先有avg4

下年有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞