AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
睇左好多次
睇埋啲reactions先
https://www.youtube.com/watch?v=LGEqwEJoFFo

Loki 係比space stone比thanos?
應該係Thanos爆左Asgard隻船...Thor就打到流落太空撞到Star Lord班人
Loki被逼交出魔方 希望唔好死

睇完預告覺得Vision同Loki最危

Loki拍緊Avengers 4,之前有片場照
俾我FF一下

有無人覺得HULKBUSTER入面係HULK嚟?
D動作好似,兩雙拳放地下

另飛矛擲隊長咩人來?
俾我FF一下

有無人覺得HULKBUSTER入面係HULK嚟?
D動作好似,兩雙拳放地下

另飛矛擲隊長咩人來?

Proxima Midnight, Black Order之一
應該係Thanos爆左Asgard隻船...Thor就打到流落太空撞到Star Lord班人

片場照係重拍緊avg1場景
唔等於loki喺iw冇死架

片場照係重拍緊avg1場景
唔等於loki喺iw冇死架

又啱
Sorry

覺得蜘蛛仔呢幕放太前
如果放入Trailer 3~4會更加有驚喜
唔通之後仲有更加爆既
蜘蛛仔
終於可以show下佢既蜘蛛感應

覺得蜘蛛仔呢幕放太前
如果放入Trailer 3~4會更加有驚喜
唔通之後仲有更加爆既

好撚型
最好睇係唔係imax
Mark Ruffalo咁好戲都係得咁少人工

其實我鍾意睇佢同benedict cumberbatch做普通劇情片多過英雄片
正路估算avengers係咪會死一半以上

呢個造型好似iron man 同ant man cross over
thanos手套有一粒紫色
係咪即係Nova corp已經gg
到時劇終果陣我一定拍手

如果有人配合一定好好氣氛
希望除左鍋物先其他人都唔洗死
Tony 心口裝返arch 用作 extremis 1:1.4

Hawkeye 轉職做 Ronin 1:2.3

Pepper 轉職做 Rescue 1:7

Heimdale 有最後 Infinity Stone 1:2.4

Wakanda 有最後infinity Stone 1:1.2

The Defenders 全體出現 1:3.1

Runaways 全體出現 1:5

AOS 主要人物三人以上出現 1:1.5

Inhuman 出現 1:4

http://marvel-movies.wikia.com/wiki/Avengers:_Infinity_War_rumors

歡迎追加

係度講返算,唔開新post
Tony 心口裝返arch 用作 extremis 1:1.4

Hawkeye 轉職做 Ronin 1:2.3

Pepper 轉職做 Rescue 1:7

Heimdale 有最後 Infinity Stone 1:2.4

Wakanda 有最後infinity Stone 1:1.2

The Defenders 全體出現 1:3.1

Runaways 全體出現 1:5

AOS 主要人物三人以上出現 1:1.5

Inhuman 出現 1:4

http://marvel-movies.wikia.com/wiki/Avengers:_Infinity_War_rumors

歡迎追加

係度講返算,唔開新post

你做咩呀 唔好咁啦
我覺得最正有到魔戎個種萬人大戰

JL就成場cut咗
如果今次呢場做得好被人大賺話原來super hero電影都可以咁做

咁就真係笑死
我覺得最正有到魔戎個種萬人大戰

JL就成場cut咗
如果今次呢場做得好被人大賺話原來super hero電影都可以咁做

咁就真係笑死

係 今次睇預告瓦干達個場好有史詩感
紫色果粒比個垃圾星球軍keep
最早比人搶左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞