AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
邊個飛支矛

最右果個

Black order
咁邊個接

隊長
希望唔會infinity war I吹到Thanos好撚勁
之後infinity war II作啲鳩原因弱化黎俾avengers打贏

in russo bros we trust
Thor隻眼?

冇睇雷神3?

砌 steve
bucky fans

好撚gay

真係十年磨一劍
隊長终於唔使笠住個套開工

唯一可惜係spide唔係初代演員
杜比仔,其他都好似由頭演到尾
不過佢reboot幾次易角幾次
無野好講了

hulk同wm
睇左2次,最尾音樂一聽就起雞皮

But this...哼哼哼哼... Does put a smile on my face

有啲ironman 1既jeff bridges vibe

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

avg4可能用完現實寶石就

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

因為知道比唔上fox個個

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

無鷹眼邊算係avengers呀

隔離po先講完佢幾正
邊個飛支矛

最右果個

Black order
咁邊個接

Cap?
希望Thanos捱到avg4加埋Adam同Captain Marvel 一齊打鳩佢
希望唔會infinity war I吹到Thanos好撚勁
之後infinity war II作啲鳩原因弱化黎俾avengers打贏

睇左2次,最尾音樂一聽就起雞皮

睇得兩次都拎出嚟講
賤種垃圾狗BABYGROOT
好撚心你就收鳩皮啦
掉撚曬dc 狗架

咪撚柒再留言啦屌你老母臭化閪

扮晒中立,一有機會就本性盡現

屌你老母Babygroot
一齊block 鳩條垃圾由鳩佢單機啦屌
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

仲有件背心好柒
無咗肌肉感
好似街市著背心的豬肉佬

個樣似真人左...但我鐘意之前坐係度果陣個樣多D...可能暗D影響掛...

呢個型好多

好霸氣
可惜輸比金手指

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

講真造型上avg2個個型好多
War machine幫美隊?

唔好咁小學雞啦 世界末日啦仲係到分team

屌你老母都on撚9
問下又小學雞

下次問問題之前用下你個腦先啦
唔想比人話就唔好問埋啲低能問題

下次答問題去番你老豆粒睪丸先啦
生著你呢個智障仔
邊個飛支矛

最右果個

Black order
咁邊個接

Cap?

Cap 夠Black order 打咩
預告片好悲壯
等佢出埋 infinity war 一次過買哂成個mcu 既碟煲 一定好撚爽
真係十年磨一劍
隊長终於唔使笠住個套開工

唯一可惜係spide唔係初代演員
杜比仔,其他都好似由頭演到尾
不過佢reboot幾次易角幾次
無野好講了

hulk同wm

Tobey都唔係mcu
Edward Norton就正啦

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

講真造型上avg2個個型好多

Agger

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Cap:here's my number...so call me maybe
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

你想講wong?
唔會啦dr. strange仲有兩套個人電影

唔會啦 pepper avg4 同 tony 結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞