測量(GP,BS,QS)討論區5

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
粗略估
呢個post 有8成都係讀cpe ,reading, shittyu scope 個d 垃圾topup,求其搵間十仔就話自己做緊測量發夢考到牌
2成先真係3大suv grad.
應該仲有好多3 大suv 笑而不語

shitty asso有無份笑
各位巴打,我想問如果qs去asd做graduate是否不智啊?
咩u 無所謂 最重要係諗清到底想點
如果要考牌 就要努力溫
最忌係永遠間離飯香 最後一事無成
又呃細路
我都識讀cpe 1 take 考到
係呀。 咁快d 去讀喇。 in cpe we 7
無話係咪不智,睇你追求乜野
巴打講完無耐即刻被人負評
聽日又要返工俾判頭追數了

利伸HD仔AQS
事實係殘酷。多人接受唔到現實姐
好勁。 同cpe 一樣。外國名校。香港讀唔使飛過去就有外國名校學位。 一樣會有人彈出黎話識某某讀完一take pass. 個個都搶住讀咁。 同reading 一齊3間被譽為香港測量界龍頭,大把老屎忽都係度grad。完勝3大suv.

dse 27分,asshole, hd, 3.6 個個都搶住報。
對於考牌黎講是咪算唔好?
過年la,幾時出到糧啊,有冇得出多啲
考牌睇你有冇讀書
因為啲人成日話入政府唔好,咁其實係在於咩呢
宜家返去做俾你地囉!
唔好呀 我跟地盤簽啲Progress出㗎咋 你屌佢地啦
小投票
大家覺得黎梗10年Qs定Gp條path 好啲
:Qs
: Gp
QS
負皮係俾你條問題
根本人人唔同冇得比較
一係你就specific啲
在於廢 考到牌 但咩q 都唔識 有鐵用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞