測量(GP,BS,QS)討論區5

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
sample mean vs population mean.......
上兩年part2係三百幾人考,今年over四百人考... passing rate太高會好多人pass
bs grad swire一定爭崩頭
gp 多數爭仲記政府
qs好似冇呢啲爭嘅情況 想grad多啲人工就mc 想training好啲考牌就consult狗
其他師兄點睇 qs係咪冇咩公認最好嘅fg offer
今年part 1份卷overall淺過2016年果份
聽講asd g仔training都冇兩大乾收銀好所以都唔係個個狗衝
點解唔報polyu speed part time?
同埋可以keep apply mc job
正常啦 如果唔係邊有咁多fg肯去consultant做奴隸

qs公認最好嘅fg offer
bs grad swire一定爭崩頭
gp 多數爭仲記政府
qs好似冇呢啲爭嘅情況 想grad多啲人工就mc 想training好啲考牌就consult狗
其他師兄點睇 qs係咪冇咩公認最好嘅fg offer

qs公認最好嘅fg offer
咁易轉行咩
你睇下出面bba ba bsc 幾難搵工先

做個濕鳩qs 食你唔飽 不過又餓唔撚死
算係咁
師兄過咗兩年未?覺得training人事點?
人工拍得住大mc想知多啲
未入u嗰啲就話姐 未grad嗰啲真係冇乜選擇
APPLY左RICS APC, 要等幾耐先會覆?
我見成4年,自己都唔後生了,想快快手手拿degree先
睇下點睇啦 ASD同觀塘可以swap dept接觸唔同野
港島東就無既.. 好彩有機會跟到單project full scope都夠
有冇師兄做過bxixdkixg 聽講都有training fg人工都唔低
你可以留TG或者其他聯絡方法我講少少野比你知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞