[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
有無人用過3hk 4g docomo7天無限上網個張?
咁而家賣緊個D SIM2FLY真係會廢左咩
睇落係當地新出SIM卡先要登記?

咁而家果d 用唔用到嫁
同埋巴打airsim係18蚊一日喎

早一個月仲係$10....

之前promote呀, 10蚊一日

自X鳥 而家做緊11蚊日, 玩唔玩得過?

早排換左張億點卡,日本6.5人仔一日,歐洲36國8日98 12日125,抵到爆炸
仲可以打IP call/來電轉駁
月尾拎去試下速先

咁而家果d 用唔用到嫁

即係點

咁而家果d 用唔用到嫁

即係點

睇facebook 呢檔野咁講

咁而家果d 用唔用到嫁

即係點

嘩屌,好彩睇到
同上個post一樣

旺角買Sim2fly / travelsimasia $80 留tg

咁而家果d 用唔用到嫁

即係點

嘩屌,好彩睇到

好彩sim2fly無事

咁而家果d 用唔用到嫁

即係點

即係sim2fly無事啦
lm
FREETEL 係mud9card.com
有的賣,不過得返30日版本囖。
https://mud9card.com/?category=&s=freetel&search_posttype=product

咁而家果d 用唔用到嫁

即係點

TrueMove 真係好好用 4GB DOCOMO 4G
請問 Sim2fly可以熱點分享嗎?
請問 Sim2fly可以熱點分享嗎?

可以
就算sim2fly跟埋取消
其實如果少過7日,比起sim2fly
用自由鳥都好抵,算係平價嘅全速sim卡選擇

好似一日得200mb

咁而家果d 用唔用到嫁

即係點

TrueMove 真係好好用 4GB DOCOMO 4G

用3台啦 7gb docomo
就算sim2fly跟埋取消
其實如果少過7日,比起sim2fly
用自由鳥都好抵,算係平價嘅全速sim卡選擇

好似一日得200mb

中國聯通張日本 我做緊65

用到7日就圍返唔洗10蚊日 頭3gb全速
想問下而家sim2fly仲可唔可以充值?
好似上唔到個網充
好似上唔到個網充

要泰國ip 先去到個網
好似上唔到個網充

上星期係日本試過充唔到
用vpn扮係泰國都係充唔到
KLOOK WIFI蛋點睇

WIFI蛋不了 個人鐘意1人1卡唔洗煩
好似上唔到個網充

上星期係日本試過充唔到

試下搵淘寶充 唔包得架
好似上唔到個網充

上星期係日本試過充唔到

我去澳洲果時都係用vpn泰國ip 充到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞