[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
我都係iPad + 2部電話,自己買左隻蛋,但去日本冇band 19
我隻華為蛋用到,自己加個apn
價錢都差好遠wo,如果7gb夠用咪用3,平好多
3個張速度掂唔掂?
之前向鴨記見過3個張100蚊,SMT個張網買用埋code就169
@F123456789PK
隻蛋無CHAP/PAP auth有冇得搞?唔係好熟
我賣緊90所以同smartone比價錢差一半咁上下 Smartone就無試過

身邊啲朋友就係Sim2fly 同 3 呢2張到簡 3 個張多
直接用手機入後台睇下得唔得

唔該晒巴打
end up 如果你買左3個張的話, 請分享speedtest 結果.
4月果時用過sim2fly, 感覺幾好
過幾日又去, 唔知啲質素keep唔keep到
如果有所需嘅band,但冇chap/pap auth
咁你可以鎖定收3g就上到,咁當然速度就慢啲
下個月去, SIM2FLY, FREETEL 應該揀1張
收唔到係果邊買過張SIM 會唔會好麻煩?
知呀,基本上係專for日本既wifi蛋先有band 19

不過係市區冇band 19都影響不大既
有冇巴打用過joy telecom sim card
想知有冇伏
數碼通張卡深水埗買平唔平得過上網買 ?
end up 如果你買左3個張的話, 請分享speedtest 結果.

無問題,1月頭先去 而家仍然考慮當中
行過深水埗好似唔見有smt賣咁
Smartone 任何一間專門店, 開口問就有架啦.
smt上網再用埋個code買 之後去門市拎貨最抵
救code
*求
追下post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞