[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
如果兩個人去東京 逗留大約六日
用SIM卡定WIFI蛋比較好?
名古屋7-11有冇上網sim卡推介?
個上網限左速用唔到gps
一路孖公仔的話, 租klook wifi egg, 否則, sim2fly 或自由鳥 sim 卡一人一張
名古屋車站. bic camera 有sim 卡賣
請問仲有無?
如果係金澤呢?
想問句
sim2fly 有冇限每日最多用幾多mb/gb?
thanks
請繼續測試.....睇下佢去到邊...
唔似有.
8日4GB, 你可以一日用晒4GB 佢.
LM
可以topup買多八日
黎緊2月去11日大阪同北陸,係咪應該自由鳥抵啲?定買兩張sim2fly?
自由鳥, 11日 x 12蚊 = $132, 共5.5GB data

Sim2fly 85蚊 x 2 = $170, 共8GB data.

自己諗你想要乜野
黎緊2月去11日大阪同北陸,係咪應該自由鳥抵啲?定買兩張sim2fly?
自由鳥, 11日 x 12蚊 = $132, 共5.5GB data

Sim2fly 85蚊 x 2 = $170, 共8GB data.

自己諗你想要乜野

但留意返自由鳥係一日500mb, sim2fly係8日內4gb, 唔同架喎
我張sim2fly入錢入到今年8月,會唔會block我架?
Sim2fly 羽田機場即時實測

Sim2Fly依家係鴨記/桂林街是咪都仲有得買
後日飛東京
係睇落屌完無事喎.
有冇人用過自由鳥?
我去四日名古屋
想問深水埗有冇得賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞