[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
有冇巴打12月15日前去日本呀 呢張卡15號後就冇得再用 泰國要實名登記 之前買左但冇時間去日本玩 $60一張 有興趣留低tg呀 我唔識點整自己tg條link出黎
有冇巴打12月15日前去日本呀 呢張卡15號後就冇得再用 泰國要實名登記 之前買左但冇時間去日本玩 $60一張 有興趣留低tg呀 我唔識點整自己tg條link出黎

下,sim2fly要收皮

整到出黎了 https://t.me/cch1011

https://topick.hket.com/article/1942936/%E6%B3%B0%E5%9C%8B%E6%97%85%E9%81%8A%E6%96%B0%E8%A6%8F%E4%BE%8B%E3%80%8012%E6%9C%88%E8%B5%B7%E9%81%8A%E6%B3%B0%E8%B2%B7SIM%E5%8D%A1%E9%9C%80%E9%9D%A2%E9%83%A8%E6%8E%83%E7%9E%84
應該係泰國當地電話卡先受影響?? sim 2 fly 唔係海外用咩
同上個post一樣

旺角買Sim2fly / travelsimasia $80 留tg

https://t.me/clunnnn
要兩張 謝謝

https://topick.hket.com/article/1942936/%E6%B3%B0%E5%9C%8B%E6%97%85%E9%81%8A%E6%96%B0%E8%A6%8F%E4%BE%8B%E3%80%8012%E6%9C%88%E8%B5%B7%E9%81%8A%E6%B3%B0%E8%B2%B7SIM%E5%8D%A1%E9%9C%80%E9%9D%A2%E9%83%A8%E6%8E%83%E7%9E%84
應該係泰國當地電話卡先受影響?? sim 2 fly 唔係海外用咩

我睇fb知 可能我理解錯
https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2009107342694358&id=1600009026937527
泰國政府為打擊日益猖獗的電騙案,當地廣播及通訊局宣布下月起將實施新措施,要求國內網絡營辦商為客戶重新登記或發新SIM卡時,必須採集用戶指紋信息。而遊客在泰國購買SIM卡時,亦要讓營辦商採集容貌識別信息。

出新卡先係咋?而家出左個d會變廢咩
想問下有冇日本咭可以打返去香港固網電話?
想問下有冇日本咭可以打返去香港固網電話?

無, 有csl 就用傾king 個app. smartone 就用ST Wifi calling 個app, 打到香港固網電話, given 你係駁住wifi, 或wifi 蛋
點分買果張sim2fly 係咪流野 黎緊想去深水埗買

其實無流野,只係有啲批發商自己換左包裝

聽聞而加市面對AJC全部流野 用唔用到都成問題
Sim2fly設定要點樣先唔會變3G?
可以上機之前插定
Sim2fly設定要點樣先唔會變3G?
可以上機之前插定

可以上機前插定
點分買果張sim2fly 係咪流野 黎緊想去深水埗買

其實無流野,只係有啲批發商自己換左包裝

聽聞而加市面對AJC全部流野 用唔用到都成問題

用就應該用到,唔會比張空白既卡您就算呀

同拆自己招牌無分別
咁而家賣緊個D SIM2FLY真係會廢左咩
睇落係當地新出SIM卡先要登記?
同上個post一樣

旺角買Sim2fly / travelsimasia $80 留tg

sim2fly係咪top up唔到?連官網credit card top up條link都load唔到
同埋巴打airsim係18蚊一日喎
sim2fly係咪top up唔到?連官網credit card top up條link都load唔到

要泰國ip
同上個post一樣

早一個月仲係$10....

之前promote呀, 10蚊一日

之前promote呀, 10蚊一日

自X鳥 而家做緊11蚊日, 玩唔玩得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞