[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
Smt可以用到now隨身睇嚟睇波

就咁用到?駛唔駛VPN?

因為香港ip掛
Sim2fly都泰國ip
隔離post話wif_bb唔撚掂 不過我用過兩次無問題

唔使,smt張7日無限行香港ip,睇now/mytv super得

鴨寮街$80
希望冇伏

鴨寮街$80
希望冇伏

就快去日本,3張都買sim2fly會唔會好危險?

鴨寮街$80
希望冇伏

就快去日本,想買3張卡,3張都買sim2fly會唔會好危險?

漏左句

鴨寮街$80
希望冇伏

就快去日本,想買3張卡,3張都買sim2fly會唔會好危險?

漏左句

分散投資好似安全啲喎

鴨寮街$80
希望冇伏

漏左句

分散投資好似安全啲喎

sim2fly 係咪 confirm 日本冇事 ?
之前唔知邊度見到話 12 月打後日本又唔到

鴨寮街$80
希望冇伏

漏左句

分散投資好似安全啲喎

十月尾去左九州
全程無事收得超好

鴨寮街$80
希望冇伏

漏左句

分散投資好似安全啲喎

十月尾去左九州
全程無事收得超好

用唔到個張係TravelSimAsia
日本有無邊張卡係低ping? 唔需要多數據量,本身有ais, 想買多張要黎打voip, 國內先買到都可以
airsim張增值券又話七仔有得賣,行左幾間都話唔知乜黎

(唔好答我用得信用卡,就係唔想用)

真的不好意思,閣下可到7-11購買信京電訊電子增值卷,該增值卷可給華龍華美卡增值,面值為$100

真的不好意思,閣下可到7-11購買信京電訊電子增值卷,該增值卷可給華龍華美卡增值,面值為$100

copy fr fb
有冇人用過klook個個香港或者日本機場pick up sim

之前去福崗用慢, 但好過ssp果啲, ssp果啲睇唔到片
有時諗住睇返球賽精華都唔到
sim黎講最穩定係當地機場買既sim

如果banana wifi蛋呢

我都想知
係咪kkday到訂?

copy fr fb

買左了
請問下 airsim 好唔好用

鴨寮街$80
希望冇伏

漏左句

分散投資好似安全啲喎

係山陽山陰用緊sim2fly 都幾快 專登開d多圖既post都冇乜問題
有冇人用過klook個個香港或者日本機場pick up sim

之前去福崗用慢, 但好過ssp果啲, ssp果啲睇唔到片
有時諗住睇返球賽精華都唔到
sim黎講最穩定係當地機場買既sim

如果banana wifi蛋呢

我都想知
係咪kkday到訂?

有冇巴打試過係kkday訂過banana
同上個post一樣

旺角買Sim2fly / travelsimasia $80 留tg

https://t.me/JKLaw
同上個post一樣

旺角買Sim2fly / travelsimasia $80 留tg

https://t.me/JKLaw

https://t.me/hoho_hkg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞