[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
依家好不安
有冇後備推薦?自由鳥?
我等你打爆3Gb 既包膠...............
暫時, 我都係會話自由鳥.
邊度有門市可以買?
再update 左blog , 更新發展. Credit to whoever 俾個料既人.

https://simegg.zerosaga.com/wp-admin/post.php?post=175&action=edit
第1事主我知已經中左伏. 不過我好奇係咪俾我地咁屌完, 新個批會無事....
Thx
dklm都好
話晒屋企仲有一張
適用於以下地區:
日本, 台灣, 印尼, 馬來西亞, 新加坡, 澳門
數據用量
任用
(當每日數據用量達500MB,上網速度被調整至不高於128Kbps)
追加500MB數據: HK$12/次
備註
推廣期至2018年2月28日
最低消費: 每SIM HK$50
網絡的可用性和覆蓋取決於客戶的位置。服務的質量取決於全部或部分在客戶的手機,流動裝置,網絡,及其他因素
除特別指明外,數據日費乃按每日及每一個漫遊國家或地區計算,每日定義為漫遊國家(首都)或地區的當地時間00:00至23:59
數據日費只會於使用漫遊數據才扣除,數據日費無需連續使用
已購買的數據日費請於有效期內使用
受有關條款及細則約束 , 詳情請按此
請問仲有冇

想問下 我3月中去東京7日
而家諗緊用sim2fly 好定 中國聯通既上網卡好

介唔介認幫我分析下?謝謝
Sim2fly 4gb快
中國聯通 3gb 快

Sim2fly 香港有得用多日

如果$70買到中國聯通就ok既,貴過70就Sim2fly 好啲。
有,轉頭tg您
月尾要月呀媽同成班呀姨去8日北海道 想請問下你地成日講既sim2fly係咪可以係北海道用到 iphone機
舊年去名古屋係香港買左5張波點既docomo卡 得一張上得快 其他慢到whatsapp send相 voice msg都唔得 唔想今次都係咁

同埋想請教下淘寶買果啲卡係咪睇彩數 唔一定張張都快?
sim2fly 係北海道無問題. 你講個張波點docomo 卡 有係blog 講過. 係伏卡其中一張黎.

頂 好彩睇到呢個post 感謝
唔係有位巴打平放sim2fly
有無收到咩風
我無收到風
黎緊2月頭到月中會去北海道
買左2張SIM 2FLY
希望唔好出事
同上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞