[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
Operation 部一定唔記得通知CS 部..
我諗成個香港, 最清晰件事既人, 係晒呢個post 裡面.
smt出事 sim2fly又出事
發生咩事
Sim2fly 咩事?
我上次日本8日放題卡 都叫ok

11月2-3 東京 其後大阪
開到Facebook live whatsapp etc
有傳下個月用唔到
下.. 唔會阿..
咁難得打入市場又退...
啱啱CS覆番我 佢話係系統問題 佢話無FUP 不過都要試下先知
用緊glocalme
貴到hihi
你買時佢冇呢條條款?
ching段野邊度Cap

原本係冇限速 冇限量
之前覺得張卡好貴
咁宜家好似買得過
噢唔洗理我
自膠左...
爬完文知道咩事了
咁冇限速係咪都買得過
遲啲去關西....
要日本中緊smt伏果位巴打試下仲有無限
一句話系統問題就推走哂,唔係呀話

確保唔係我部機setting有問題
我restore埋factory setting
位置?
我打上去cs問下

我開全國JR pass 係大阪京都東京金沢都係0.0x
係無限
不過鎖速地獄吖嘛
平野冇好野
落樓下方便好多
加上有時前幾日先firm有假
一百幾十由佢la
但改左條款又唔講明先燥
昨日上Smartone 網頁見到既

今日都冇咗

不過我肯定自己唔係幻覺
有冇人用過e張

今日出鴨記諗住揾張返大陸only
見e張cover埋日本,4g無限4gb限速
同sim2fly差唔多
如果sim2fly堅收皮係咪可以頂住先
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1956411/%2475%20%E5%85%AB%E6%97%A5%E7%84%A1%E9%99%90%E4%B8%8A%E7%B6%B2%20SIM%20%E5%8D%A1%EF%BC%81%E4%B8%AD%E7%BE%8E%E6%97%A5%2013%20%E5%9C%8B%E6%94%AF%E6%8F%B4%EF%BC%81
澳門同大陸都用過,得1mbps,正常上fb個啲無問題既。

利申:賣卡,有賣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞