[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
問左ssp d人
話sim2fly已經renew contract 2月日本無問題
如果真係停
官網會update
唔駛問人
類似佢歐洲張卡咁樣

例子
唔問-->又要驚 又要上網周圍問人用唔用到
問左-->又要驚人地信唔過

咁就碌柒啦, 唔信就咪7問啦.JPG
咁弱
Klook又加返去$13

11蚊book左,仲用埋-25蚊

wifi egg 呢間有冇人用過覺得點?

上網搵唔到去日本既review

做緊優惠14蚊一日好似好抵屌
同埋希望樓主個blog有多啲唔同公司wifi蛋既review
但上網都係正常速度
2月北海道12日,睇完post,好似得自由鳥最好,請問邊到有得買?759?
klook $13一日 同自由鳥差唔多,不過驚舊電挨唔到一日要帶多舊尿袋,巴打點睇?
自由鳥一係郵寄 一係去一田啦
759好多無貨
我想問每日500mb既概念係有幾多
我七點落機 九點幾搭skyliner就發現個網速好慢
直到岩岩買多12蚊就正常番 即係淨係頂到2個幾鐘?
多數手機都有得睇返用量 如果張sim有app就睇app 你睇下用左幾多
正常唔down野唔睇片 500mb點都唔會兩個幾鐘用哂
我估你一係搭車收得唔好 一係開左某啲app/某啲功能食哂你啲數據
我都希望會多d, 不過無乜白老鼠. blog 入面個幾款wifi 蛋, 有3到4款都係我自己試...呢度好似無乜人用wifi egg.
check 下係咪開左auto update app......................
郵寄係邊個網買?
你單撈自由鳥個app
放心,舊電一定用唔到一日
想請教下,在日本留多咗两日,有咩卡用/邊度有?
Yodobashi Camera, 2000 yen 到2GB
話時話我想知飛卜直播500mb可以玩幾耐
所以我鍾意幾日幾gb好過每日幾百mb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞