[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (4)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
另外小弟因為鍾意日本旅行, 冬天為主, 所以對搵一件無撚敵輕身夠暖既羽絨都好有興趣. 所以開左另一個post 係研究旅行用羽絨. 其實已經爆左2個post. 有興趣的話, 請去睇第3個post

https://lihkg.com/thread/518173
小弟而家係福岡博多用緊Sim2fly

Ping 141ms
Download 26.34mbps
Upload 5.52mbps

係搭JR入隧道果陣會收唔到
暫時無乜大問題 收得唔錯亦唔慢
數 據 用 量 上 限 3 GB , 上 網 速 度 將 被 調 整 至 不 高 於 128kbps

咁我買返Docomo 放題卡算..
唉屌後日就去日本仲要買左smt個張 我屌
我真係屌佢老母呀嗚

啱啱問左cs 佢話未知改條款之前已經買左既卡有冇影響 不過睇上面巴打既share都兇多吉少
多數數據卡 好難分你買果日幾時先執行
多數係佢統一果個日子行新政策就果日推行...
我打算由北海道玩到落九州,想問下用klook 13蚊個隻wifi o唔ok
之前用開都無限
仆街smartone 3gb有限都賣咁貴
搞到最後去yodobashi買sin card
佢網店賣,e家仲係寫無限,巴打去到日本試試睇下
屌,e家上去見唔到有呢句?邊度搵到?

而家段野又失蹤左
我係2018先買 門市寫無限
率先中伏
要召喚番係日本用緊smartone 個巴打出黎....問佢而家有無野
係未比人插完 先識收返果段野?
即係仲係真無限+無限速
好肯定係呢度d 巴打搵過CS 先會有咁既改動. 不過仲要搵番係日本個巴打試

而家段野又失蹤左

屌smt真係 不過如果我地屌兩屌就冇事既都好既 後日去實測下
跪求巴打出食評

睇吓Smartone彈弓手係咩玩法
麻煩師兄報告吓

小弟二月去兩轉,上網好重要
偷偷地改左, 點知俾人勁投訴, 而家又偷偷地改返
但難保佢以後又突然間改, 好似上面位巴打咁用用下收左皮已經夠死
不了 我買其他卡算
廢事到時又改到128 Kbps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞