[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想去脫360度小腿邊間好?
本身剃得多有倒生+紅點問題
諗緊aplus定llp好
Aplus就1000*4+200*10=6000小腿永久
Ilp就1088全腿永久平好多

Aplus啦 雖然係$2000*4=$8000
Llp我有做過 我做完第一次完全冇效 但都要迫住做

我Llp做完一次都幾有效喎

llp 平,join 緊等下一次booking
有無sis係M記做full bikini
另外想問佢地有人介紹係咪會平d

唔係m記做full bikini body

可以refer

可以留低TG比我?

近排facebook見到間beauskin, 有無人做過好唔好? 我問過小腿都$2900

join咗beauskin 全身plan,打咗一次,嚟緊下星期再去打其他部位
治療師幾細心,打完全腿後會仔細睇一次,有漏會補打多幾下
upper lip打咗一次後已經生慢咗
full legs upper lip全過程半粒鐘有多,算係咁
其實佢地啲staff都幾nice

會唔會hard sell?

全程無sell過
上去登記完,入房仔staff講解番成個plan係點
佢俾時間你慢慢諗想join邊part,唔hard sell
決定好就即場full pay,然後安排脫毛
第一次只脫一大一小part,之後就兩大一小
脫毛全程同治療師吹水,無傾過其他plan
我都有啲驚訝,不過下一次就唔知啦

ps. 本身一早book咗脫其他part,但個日打風 之後佢地都有打電話同wtsapp 幫我book番最快嘅日子

full pay ?
仲諗住full bikini 分期

脫全腿會唔會係咁開門?
著住under好無私隱

星期二係aplus脫完full leg真係完全唔sell
張床又舒服 想快d解決毛囊角化問題

A+做Full leg幾錢
今日終於試左i le pearl,脫左全手同全腳,趕到最後尾班車 我又唔覺得Nicole 好煩喎 我本身唔吹得既,但又幾岩傾,佢感覺上真心想做好而好盡力咁同客表達,但可能有D 急進變相有D 人覺得佢煩掛,我係Hedi 幫我打,但係Nicole 幫我做其他野,因為我試埋四核溶脂 我皮膚因爲dry 到爆打完毛甩皮咁濟,但都幫我查埋cream 幾好服務,佢脫毛去到咁平要去到要求好似D 記M 記咁high class 服務就無可能,睇下大家要咩囉: 我要脫到毛就得啦 佢無叫我打fb 回應啊 佢知道大家既反應 有留意連登架 不過我諗我會keep 住去,吹下吹下幾開心

絲打係果到脫全手幾錢
今日終於試左i le pearl,脫左全手同全腳,趕到最後尾班車 我又唔覺得Nicole 好煩喎 我本身唔吹得既,但又幾岩傾,佢感覺上真心想做好而好盡力咁同客表達,但可能有D 急進變相有D 人覺得佢煩掛,我係Hedi 幫我打,但係Nicole 幫我做其他野,因為我試埋四核溶脂 我皮膚因爲dry 到爆打完毛甩皮咁濟,但都幫我查埋cream 幾好服務,佢脫毛去到咁平要去到要求好似D 記M 記咁high class 服務就無可能,睇下大家要咩囉: 我要脫到毛就得啦 佢無叫我打fb 回應啊 佢知道大家既反應 有留意連登架 不過我諗我會keep 住去,吹下吹下幾開心

絲打係果到脫全手幾錢

$1088

絲打係果到脫全手幾錢

$1088

如果脫上手會唔會平d因爲下手之前脫左
近排facebook見到間beauskin, 有無人做過好唔好? 我問過小腿都$2900

join咗beauskin 全身plan,打咗一次,嚟緊下星期再去打其他部位
full legs upper lip全過程半粒鐘有多,算係咁

會唔會hard sell?

全程無sell過
上去登記完,入房仔staff講解番成個plan係點
佢俾時間你慢慢諗想join邊part,唔hard sell
決定好就即場full pay,然後安排脫毛
第一次只脫一大一小part,之後就兩大一小
脫毛全程同治療師吹水,無傾過其他plan
我都有啲驚訝,不過下一次就唔知啦

ps. 本身一早book咗脫其他part,但個日打風 之後佢地都有打電話同wtsapp 幫我book番最快嘅日子

full pay ?
仲諗住full bikini 分期

現金價先有優惠

脫全腿會唔會係咁開門?
著住under好無私隱

我見而家a記裝修左 (尖沙咀嗰間)
環境都幾好 感覺再專業左同再衛生d
有冇人最近上去收到佢送既另一間野既通淋巴/蒸身coupon
唔知試唔試得過

星期二係aplus脫完full leg真係完全唔sell
張床又舒服 想快d解決毛囊角化問題

A+做Full leg幾錢

2000*4+400*10=12000 full leg永久
唔知試唔試得過

上兩個星期去完都收到張coupon
唔知sell唔sell 想試下蒸身
唔知試唔試得過

唔知試唔試得過

知唔知beauteskin同a+邊間好d
想做手腳, 邊間環境好d同打得密d
Book咗Aplus做全身,有冇勇士做過share一下?
Book咗Aplus做全身,有冇勇士做過share一下?

想知x2
有無男士脫腳毛介紹

我睇其他forum 勁多劣評
但佢價錢真係好吸引 1516緊唔想貼錢買難受
唔知試唔試得過

我做facial 佢都又比我
想上去蒸下但又驚sell
le pearl係好撚煩 但佢個隻煩係狂撩你講野個隻
同dbp唔同 自問9up能力ok都想叫佢收聲

Agger 係咁問:xxxxxxx, 你明唔明我講咩呀?
Xxxxxxxxx, 你知唔知呀?

講真環境、衛生都好
唔hard sell 價錢 呢啲都抵讚
但打光亂9咁掃射同剃得唔乾淨就差啲

男士脫臉頰啲毛 邊間好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞