[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想問下大家意見
我有個friend嘅親戚係做美容院 應該係小店嚟 之前上過去一次見到個環境都唔差 我個fd join咗$4000(呢個已經係優惠價) 全腿+全手各part可以脫10次 佢個親戚就話$2500比我脫全手 大家覺得抵唔抵呢?同埋我想問吓以大家嘅經驗 係咪脫咗10次之後覺得脫唔乾淨又要再比錢買plan?定係會免費幫你保養?佢個親戚話係用808機 我上網search佢親戚間舖係冇乜相關嘅資料

808好似真係少人用左好多,我打MXRSHA 全手360 用755 脫左十次~但都真係未脫得哂,同埋D皮膚好L乾做完
$30000
前臂+大比係唔係好抵?
包永久
邊間
個人覺得貴
$30000
前臂+大比係唔係好抵?
包永久
邊間
個人覺得貴

吊唔撚係呀,我諗佢會無限用呢條橋推走d舊客,去消委會告鳩佢啦 坐車出黎唔使時間呀

無乜人update devon脫成點
仆街唔係呀嘛
Staff幫我再約過時間 如果去到又誅多藉口唔俾做真係要一齊投訴去消委會
時間車錢點樣賠
樓上絲打再約左時間未?

係囉 佢本人唔係好怕人唱佢嘅咩
出嚟澄清下啦
我之前都係咁
好難先book到第二次
Whatsapo 覆得勁慢
好唔係路
學生Plan join 過Dermes
極SALE
佢SALE你嘅時間分分鐘仲長過打嘅時間
而且我去打6次,總共有5個治療師幫我打過(原本個個離咗職,換過個新嘅 係Whatsapp同佢約時間十問九唔應,所以自己約搞到咁 )
好嬲 係y記脫面毛佢脫埋我d 頭髮 有執仔頭髮無左!
屌佢老母

有冇生番?我比佢燒到條眉,好L驚生吾番呀,吊
眉山個位燒曲左,仲sell9 我做其他位,彩佢都有味
脫毛係咪唔係間間有得試做?
正常唔係會貼3m膠紙先做?
點解可以打到?

利申:無做過你地講嗰間
你做邊間?
m記,其他唔會貼?
DBP都會貼3M膠紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞