[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想問下大家意見
我有個friend嘅親戚係做美容院 應該係小店嚟 之前上過去一次見到個環境都唔差 我個fd join咗$4000(呢個已經係優惠價) 全腿+全手各part可以脫10次 佢個親戚就話$2500比我脫全手 大家覺得抵唔抵呢?同埋我想問吓以大家嘅經驗 係咪脫咗10次之後覺得脫唔乾淨又要再比錢買plan?定係會免費幫你保養?佢個親戚話係用808機 我上網search佢親戚間舖係冇乜相關嘅資料
想問下大家意見
我有個friend嘅親戚係做美容院 應該係小店嚟 之前上過去一次見到個環境都唔差 我個fd join咗$4000(呢個已經係優惠價) 全腿+全手各part可以脫10次 佢個親戚就話$2500比我脫全手 大家覺得抵唔抵呢?同埋我想問吓以大家嘅經驗 係咪脫咗10次之後覺得脫唔乾淨又要再比錢買plan?定係會免費幫你保養?佢個親戚話係用808機 我上網search佢親戚間舖係冇乜相關嘅資料

我755機脫十次都未脫得晒, 808可能要脫到2046...比貴少少搵755 ge 脫啦

想問下大家意見

我755機脫十次都未脫得晒, 808可能要脫到2046...比貴少少搵755 ge 脫啦

唔該晒先 我有同我個friend講808脫到個孫出世都未脫完 佢又好似唔係好在意咁 可能因為屋企人有贊助佢脫啦 但我係窮學生想一次過搞掂 唔想比咗錢之後冇效果 有冇邊間係又平又唔洗一次過比哂錢架?
想問下大家意見

唔該晒先 我有同我個friend講808脫到個孫出世都未脫完 佢又好似唔係好在意咁 可能因為屋企人有贊助佢脫啦 但我係窮學生想一次過搞掂 唔想比咗錢之後冇效果 有冇邊間係又平又唔洗一次過比哂錢架?

雖然係可以等到遲啲做嘢有多啲budget先脫 但係追完個post之後 感覺上好多公司都越做越差 所以想趁而家仲keep到個質素嘅時候脫咗先 諗緊博唔博下yanis好 但係自己又唔識拒絕人一定比人sell 試過係街比美容公司啲人sell聽完佢9up一輪 就問我要唔要落訂 果陣為咗走真係比咗$50佢 諗起都覺得自己on9

好煩咩 我上去吹下水打完走得

好煩咩 我上去吹下水打完走得

利申 D記轉會,3000全手全腳
Dbp d sale為左sell野真係咩都講得出口
之前中左伏洗左成皮野上去脫毛 諗住脫完個package以後唔再去
每次上去不停Sell脫毛 又話我面毛多 又額頭多毛
但我已經心如止水 佢有佢講 我有我唔出聲
點知條友sell到冇野好sell 叫我去做機減肥 等d 肉更firm
大佬丫 丫姐我先岩岩20幾歲 d肉都未咁快開始鬆弛啦
本人話肥又唔算 話瘦又唔算太瘦
但未至於要去做機減肥掛...
利申: 本人160cm 48kg

總結班sales 把口為左生意咩都可以講得出口 以後唔會再去
已經冇左八九成毛既絲打 宜家係咪只係重點打唔駛再成個大範圍打?
有朋友中左伏脫全身
打完好似無打咁
屌yanis
話說之前講過比人sell買左大package
想退錢 有人叫我話要食類固醇啦咁
我當時唸住唔識講大話就算吧 都係自己蠢

點知近排身體真係出事要食類固醇啦
唔知要食幾耐同埋之後會點
咁第一件事梗係唸住退yanis筆數啦 我有醫生證明食藥 公立醫院睇嘅
佢叫我出埋咩皮膚科證明比佢先再睇點跟進
大佬我唔係睇皮膚科點出果d比你
額外自己睇皮膚科筆錢邊個比...比得黎都唔q使退你d錢啦係咪啊
要證明類固醇有影響皮膚 大佬你做美容你唔係唔知啊嘛 上網google都有啦
我又真係身體反應幾大 手腳水腫加埋出曬紅點點 皮膚好皺皮
仲有上次打果一次d位好唔均勻 都係一噠噠咁生返d毛毛出黎...
有兩點紅點係上次打完結焦到宜家都未好!
唔知宜家食藥會唔會有咩影響囉
真係唔知最後點...嬲

提醒未join嘅人唔好去啦 除非你真係好唔介意d衛生同守得住荷包啦!
本身吾會玩forum,講番件事, 都要比人話有錯別字就係打手,Nicole 份人係幾多野講,但今次邊個岩同錯係咪應該交比警方處理,到有日你發現,長篇大論寫個個冇哂聲氣,可能比人啦9左啦
係呀所謂圈打 , 一個月先出少少毛毛
Yannis 叫我可以再隔耐啲先再打
Yanis脱左大半年 追完po先去脱 次次都搵tiffany脱
第3次有sell過 但之後話脱夠都無再sell
今日脱無講過野咁濟 但feel到越黎越hea

想問你地打bikini同O位 係咪成日都漏打左bikini最後個到? 後面近O位 我次次打都無打到個個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞