[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
le pearl係好撚煩 但佢個隻煩係狂撩你講野個隻
同dbp唔同 自問9up能力ok都想叫佢收聲

Agger 係咁問:xxxxxxx, 你明唔明我講咩呀?
Xxxxxxxxx, 你知唔知呀?

講真環境、衛生都好
唔hard sell 價錢 呢啲都抵讚
但打光亂9咁掃射同剃得唔乾淨就差啲

之前有人話吹住風唔覺得痛 但我覺得7已經痛到要抆住件衫

定係佢地打緊好低果d

係aplus 打小腿 上次好似開到8度
都acceptable
可能小腿唔係咁feel到痛

我係aplus打full face都係開9度 係上唇同顴骨位比較痛
打完仲會full個補濕 mask 同搽防曬先走
想知係其他地方做會唔會包呢d

A記full face打緊幾錢

$1075*4+4 次free 第9次開始就 $250
俾夠10次$250就永久保養
不過唔知宜家仲係咪呢個價

乜依家收費咁複雜
Btw化住妝去打會唔會幫你落埋妝先打?
定book既時候就講到明唔好化左妝去打?

佢會幫你落妝架
好似係用紅水
落妝/洗面時間仲長過打既時間
可能我塊面太污糟
另外佢地話面毛生得慢,所以唔洗早2日係屋企剃
照等d毛吸光就得
book咗遲啲去做l pearl
聽你哋咁講咁我仲去唔去做好

之前有人話吹住風唔覺得痛 但我覺得7已經痛到要抆住件衫

定係佢地打緊好低果d

係aplus 打小腿 上次好似開到8度
都acceptable
可能小腿唔係咁feel到痛

我係aplus打full face都係開9度 係上唇同顴骨位比較痛
打完仲會full個補濕 mask 同搽防曬先走
想知係其他地方做會唔會包呢d

A記full face打緊幾錢

$1075*4+4 次free 第9次開始就 $250
俾夠10次$250就永久保養
不過唔知宜家仲係咪呢個價

效果點? 打面好驚打到敏感

暫時打咗4次,係生得慢咗,但仍然又粗又長
我本身冇敏感,所以好放心咁去做

原本塊面好易出油,諗住打完可以收少少油都好
點知⋯係我想多了

講真環境、衛生都好

我狂搽膏 唔痕

有用?

講真環境、衛生都好

我狂搽膏 唔痕

講真環境、衛生都好

我岩岩打完都痕痕地,沖完涼搽返自己cream就唔痕。
你係咪太乾唔夠保濕呀?

真係好鳩煩 問少少野就係咁叫我預約

我個時都係whatsapp問咗幾句 返緊工
佢無啦啦打黎 然後話聽日有位做唔做
我話考慮下 佢態度變咗即刻cut線屌佢老母
本身即刻唔撚想去做 諗諗下真係平就算鳩數

Le pearl做全手係咪同全腳一樣價?

佢話$1188冇講幾part我問佢
佢直接ignore我問我係咪book時間
之後我就book左aplus算數
起碼人地問咩都答

佢話$1188冇講幾part我問佢
佢直接ignore我問我係咪book時間
之後我就book左aplus算數
起碼人地問咩都答

其實點先叫burn
出紅點算唔算?
如果脫完毛既你覺得好乾

成日忍唔住𢱑

又覺得啲lotion/cream好立

我強烈推薦用哩隻cream

如果yanis員工有上黎睇
我想講啲客雖然帶左眼罩
但你偷偷地入多個員工入黎房我地係知嫁
我帶住眼罩除晒衫脫緊毛
你就唔出聲扮唔係度
其實係想點?入黎蛇王玩電話定乜?
個feel真係好不安

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞