[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
本身預around 13k左右
打算脫upper lip, underarm, 手指,腳趾,小腿
最後佢幫我整到同樣budget有得脫埋大髀
808做bikini 你個孫出世個陣應該都脫清嫁啦
Btw you beauty唔係成日比人屌嫁咩
想問aplus係咪要refer先有第一次脫毛6折
想試全手同腳
但係平到我有啲唔信
呢間真係幾抵 又有學生優惠
但search返以前d po有人話俾佢燒傷對腳一撻撻
我覺得都係安全最緊要
但我頭先上a+個網睇 佢全身原來都係萬三
仲平過beauskin一折
A+個個萬三係per time?
N年前係 medilase整full leg 要15K
而家想整全臉 大概幾錢?
最後都係揀左a+
感覺好似穩陣啲
依家好緊張 好驚打full bikini好尷尬
Devon打手死全家!!!!
話說我啱啱去左devon做688,揀左手指同手背
去到等半個鐘先有sales理我,又係水我一輪,咁我堅決唔買其他plan啦
之後再等半個鐘都無人理,就再催多一次,咁大概5分鐘後就有人嚟叫我入房打毛

點知入到房,又sell!!
係咁話我好多色素沉澱,一定要買個480蚊嘅pre treatment ,唔係就做唔到
拖拉左15分鐘左右,我依然堅定不移地唔肯買額外嘅plan
點知佢真係唔肯幫我打手背,話只可以打手指
仲要秒速變面,打完手指仲要扔走我隻手!!
未見過咁離譜嘅人

老老實實我係dermes medilase呢d大公司脫毛位置都唔少,真係唔撚好恰我唔識嘢啦devon班八婆!!!

絲打你去邊間做?
我過兩日去呢間做腋下同上唇 好驚佢狂sell煩住曬
去到等半個鐘先有sales理我,又係水我一輪,咁我堅決唔買其他plan啦
之後再等半個鐘都無人理,就再催多一次,咁大概5分鐘後就有人嚟叫我入房打毛

係咁話我好多色素沉澱,一定要買個480蚊嘅pre treatment ,唔係就做唔到
未見過咁離譜嘅人

老老實實我係dermes medilase呢d大公司脫毛位置都唔少,真係唔撚好恰我唔識嘢啦devon班八婆!!!

絲打你去邊間做?
富時中心呀,本來約總店但佢話富時好多位所以叫我去富時做
個八婆叫milky定唔知milkly,總之有m i l k y呢五個英文字母
希望絲打你唔好中呢個八婆啦
btw我已經打左去cs度投訴佢,唔知會唔會有改善

我係油麻地總店做無事啵
做腋下 上唇 手指 v line 佢有sell我但我話無錢/無信用卡就會停
做左兩次已經就黎無
不過係咁sell 808
屌 絲打我都係呀
我本身係總店做但有次要改時間 佢話叫我以後去富時做 會多位啲先改到時間
去到等成半個鐘先有人理都算
到入房打毛毛既時候佢又係咁sell 拒絕咗佢之後佢就唔肯幫我打哂成個upper lip 淨係打鼻同唇中間啲位 叫佢打返又話我唔買唔知乜乜乜就幫唔到我打 屌即係唔俾錢就唔洗打既意思
打underarm又是但一邊打兩下就算 打完連cream都唔幫我搽乜都唔講就自己出返房
以前喺總店都唔係咁 sell係會sell 但唔會拒絕咗之後就唔肯幫你打 而且又唔洗等好耐服務又ok
好撚後悔轉咗去富時分店

未見過咁離譜嘅人

絲打你去邊間做?
富時中心呀,本來約總店但佢話富時好多位所以叫我去富時做
個八婆叫milky定唔知milkly,總之有m i l k y呢五個英文字母
希望絲打你唔好中呢個八婆啦
btw我已經打左去cs度投訴佢,唔知會唔會有改善
屌 絲打我都係呀
我本身係總店做但有次要改時間 佢話叫我以後去富時做 會多位啲先改到時間
去到等成半個鐘先有人理都算
到入房打毛毛既時候佢又係咁sell 拒絕咗佢之後佢就唔肯幫我打哂成個upper lip 淨係打鼻同唇中間啲位 叫佢打返又話我唔買唔知乜乜乜就幫唔到我打 屌即係唔俾錢就唔洗打既意思
打underarm又是但一邊打兩下就算 打完連cream都唔幫我搽乜都唔講就自己出返房
以前喺總店都唔係咁 sell係會sell 但唔會拒絕咗之後就唔肯幫你打 而且又唔洗等好耐服務又ok
好撚後悔轉咗去富時分店

嘩本身我係wtsapp嗰度book富時
佢反而叫我去總店做 可能因為我係新客?
好彩你地係度講咋 以後打死都唔轉去富時
嘩本身我係wtsapp嗰度book富時
佢反而叫我去總店做 可能因為我係新客?
好彩你地係度講咋 以後打死都唔轉去富時

其實總店都唔係話好好
只係sell你嘅人由治療師變consultant
而佢地會喺到chur你買plan/facial

利申 想轉cwb分店 唔知好唔好
咁你依加打咗幾錢
我都覺得會好尷尬 應該仲會好痛
我都join 過waterhouxx facial plan 勁sell 不過企硬, 跟住consultant 黑哂面

btw 20beauty 佢㑹同你砌到最平, 所以唔怕嘅, 而且唔sell
打咗一次生少咗好多
好想join埋全手全腳
3000打8次 之後每次200
買full bikini送一個細部位
諗住打埋手指
第二次去2x beauty報告
打完第二次啲毛真係生幼咗好多 而且都少咗好多
以前係海膽同鐵線 真係好多年冇見過啲毛咁幼
照舊服務態度好nice 唔會有種mk老泥妹嘅感覺
最重要係完全唔sell

真心分享 打手死全家!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞