[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

佢又作故仔呃人,成日同人講佢係mix,一時又同我講佢老豆係加拿大人,轉個頭又同d客話西班牙。。。好奇佢到底有幾多個老豆?勁前言不對後語!絲打們分享下佢自稱邊到mix同係咪話自己27歲,冇整容,佢講大話唔貶眼依下我佩服得五體投地!

講過佢爸爸係西班牙 媽媽是泰國人
自己係mix
佢係外國讀書 太子女 咁囉
Btw 佢個樣似整過黎 個嘴 唔太自然

衰在大把傻妹妹信佢,幫佢做打手,睇佢依家 fb個廣告就知咩料啦!頂佢個lung,當初fb所有野包括廣告,澄清啟示,覆負評同hide左評論區全部都係我一手一腳做,依家過橋抽板!佢除左識sell就零貢獻,仲周圍同人講我唔sell,我咪話你負責con咪得囉,廢事d客驚左,一間舖得兩個人都sell,佢又話我做哂女人得嫁啦,得佢做醜人,心胸狹窄到佢呢。。。大家自己諗清楚一個老闆大話連篇,眼中連一個小職員都容不下嘅人,對客會好得去邊?

Heidi 對唔住 之前信錯左力高以為真係你偷完走人
原來佢可以講大話唔眨眼 周圍同人講偷左好多錢 仲係現金 而家睇返成件事我相信你 希望力高見到呢個post 會比返d 糧曾經幫佢做過既員工 同埋好好對待佢d 客 因為都比左錢 一心想脫毛
其實做得好根本唔洗sell, d 客就會自動介紹朋友,做得差只會令客走晒同埋好多負評
咁而家heidi係咪冇喺其他公司返工?真心覺得打得幾好,想跟你打喎
Btw ilp會唔會隨時執笠架 我仲有好多次未打

無啦啦比人炒左。。。未揾工,因為年尾,小請人,好想話佢搞到我依家對依行意志消沉 想退出,做得幾好原來都冇用,到頭來,比人講兩句抹黑就功虧一簣!

我想搵你幫我打啊

同埋究竟有冇用candela 架? 點解佢話有部機係度 又一直用佢黎做招牌 但一直唔用
聽佢講過用candela 就係一下下咁打 但我一次都未試過
對唔住heidi怪錯你
真心覺得你打得好好 好細心
第一次上去見到力高個印象已經覺得佢怪怪地
感覺唔多好
係第二次heidi你幫我打 打得好 先對呢間野拎返啲好感
點知第三次你已經走左
唉 但俾左錢點都要做埋佢
點解講左dbp係黑店咁耐仲keep住有人中伏...

點解話ilp係黑店都仲有人上去幫襯

點算 我比左錢 做過一次

我都係

早知睇定啲先去 自己又心急

同埋究竟有冇用candela 架? 點解佢話有部機係度 又一直用佢黎做招牌 但一直唔用
聽佢講過用candela 就係一下下咁打 但我一次都未試過

你地睇下你i le pearl 果度係用咩機, 我上次佢係用Deka 機 掃射式咁脫, 冇咩感覺,其實脫唔脫到毛架; laser 唔係應該一下下咁打架咩 有冇人知

Bk咗llp但未打
你地講到咁仲去唔去好
依家咁樣 llp好啲定yanis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞