[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

我10 parts都係15 分鐘內打完,睇落好似打到哂

我都係10part 15mins平均一個位1分鐘多啲
我仲要全部join大part
想知yanis係隔幾耐先打到下一次?

早兩日去Devon打,下次要2個月後 乜真係咁full咩

你脫咩位?

佢係最快2個月一次啵
如果淨係想做underarms應該揀邊間?
覺得aplus個980永久樂似幾抵咁

但devon個688 2 parts同instaskin個200幾 1 part都係永久保養?打到無?
如果淨係想做underarms應該揀邊間?
覺得aplus個980永久保養好似幾抵咁

但devon個688 2 parts同instaskin個200幾 1 part都係永久保養?打到無?

佢係最快2個月一次啵

之前係6個禮拜一次 今次就轉左2個月一次

佢係最快2個月一次啵

之前係6個禮拜一次 今次就轉左2個月一次

你打到第幾次?
有d parts 打到第四五次會開始轉兩個月一次打

想知yanis係隔幾耐先打到下一次?

海島, 6 星期

佢連毛都冇剃就幫我打
有無絲打有join啲學生plan

佢連毛都冇剃就幫我打

佢連毛都冇剃就幫我打

我本身係朗晴 因為有脫o位 對上兩三次係同一個人都有幫我剃 但岩岩對上個次另外一個人就冇剃直接脫
今日去左m記第一次
佢有無幫我處理未剃好果d就幫我打
頭先望下好似同之前無乜分別咁(係咪第一次無乜效果?)

同埋想問m記係咪每次都係只會見到幫你打既人?
上次聽佢講,我記得佢話每次都有consult果個跟,但今日又唔見佢?
近排facebook見到間beauskin, 有無人做過好唔好? 我問過小腿都$2900
今日去左m記第一次
佢有無幫我處理未剃好果d就幫我打
頭先望下好似同之前無乜分別咁(係咪第一次無乜效果?)

同埋想問m記係咪每次都係只會見到幫你打既人?
上次聽佢講,我記得佢話每次都有consult果個跟,但今日又唔見佢?

我8月 join左m記full face,9月打第二次打完出counter bk下次就走得,冇見過consultant(佢地叫脫毛總監 )
係啱啱10月第三次打完佢出黎搵我叫左入房,話睇下進度,拎返第一次影落既相比較下咁,然後仲sell我join其他part
我諗可能因為10月會加價(佢話),所以先sell一sell
其實都唔係好知係味次次都要傾謁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞