[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
好掛住你呀Heidi 個大陸呀嬸亂黎嘅

Btw
力高話係heidi要求加5k人工失敗所以惱羞成怒即日辭職,再拎錢走喎

屌唔識加密添,會唔會認到我架

佢應該好多新客,收好多錢先係,見佢fb個廣告好多人留言!cheap到咁,連$2000都冇 佢最叻講大話

佢應該好多新客,收好多錢先係,見佢fb個廣告好多人留言!cheap到咁,連$2000都冇 佢最叻講大話

姐係佢寧願我去勞工處都唔肯出糧比我,代表佢未驚過有人告佢,慣犯口吻!

講真佢係唯一一個係M記咁hard sell, 去做咁多次遇親啲治療師同sales姐姐都好好人。

打打下太燥好長tim

M記唔係一個sale/consultant 負責一個客既咩
Medxlaxx?我每次做完入房bk下次佢都係我面前㩒電腦睇時間,個mon仲要畀埋我睇

大家新報名個d退錢啦
嘩本身book咗後日上去ilp
nicole仲要特登打嚟提我上去
好彩睇到個post
咁係咪都係唔好上去
如果唔去嘅話絲打推薦邊間?學生錢唔多
D苦主打算仲上唔上去做?
我建議就唔好上去
真係無啦啦執左都唔知咩事
咁點cancel booking好
驚俾佢煩
見nicole好似好著緊我上唔上去咁
比曬錢個班點算
宜加好驚 仲上唔上去ilp做好?
錢又比咗 又靜係做過1,2次
乜間野咁恐怖
頂打左兩次咋
好彩當初只係join左腳⋯⋯叫做唔算洩好多錢⋯⋯

照上

照上

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞