[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
因為之前聽個治癒師話打完6次應該無乜
但今日打第3次仲有好多毛毛
我打完第一次之後已經出得慢咗好多 同埋明顯幼勁多 好開心 唔洗見到啲唇毛出嚟獻世
唔該晒咁多位絲打 睇黎係自己太心急 暫時過左2日未覺有效果 但無起粒粒同紅腫 都好 呢啲位搞傷左都幾麻煩

如果可以我都想挑戰9度 唔燒傷的話 始終長痛不如短痛 快啲脫晒佢
啱啊 爬文睇過 每邊打十幾下先正常啦 尋日我上devon打上唇呢啲更加細既位 都有6~8下

真係點都要次次提佢打漏啊 話晒aplus都係逐次收費 hea打真係肉都赤埋
A記逐次收但係收4次就永久啦喎
定係改左
可能因為我join優惠 所以收4次送4次 之後每次收200蚊 收夠10次先永久 咁8次內可以完就最平啦 就算計埋10次200蚊既優惠價又真係好抵買

不過就因為咁而怕治療師有心拖長黎做
有追post 不過應該眼大睇過龍
想問下a+個全身plan係幾錢?俾4次錢永久定要俾多10次保養先永久?
你地上aplus fullface個程序係點
上次去個治癒師痴完膠紙唔俾眼罩我要我提先俾我
你地去a+會唔會指定要邊幫你地打 佢地個個啲手勢都好唔同
推一推 同求推薦
你地去a+會唔會指定要邊幫你地打 佢地個個啲手勢都好唔同
推一推 同求推薦

我覺得個個都好好
我打左9次都仲有
其實應該係Dev _ _拖光
無知一問
食緊普通調經中藥係咪都可以照脫毛
見大家都試A+, 本身都有啲想試
但結果今日同朋友去咗20Beauty,
不過感覺良好, 完全冇hard sell
仲可以體驗咗先決定join 唔join
結果join 咗 underarm 同全面
好似有啲貴...
我都係20beauty
我冇點比較其他公司價錢但我覺得都合理
學生都負擔到
療程效果都好好 最緊要係唔sell 態度都好好
so far都好滿意 好鍾意呢間
暫時試做ok
同埋underarm做緊$688
我欣賞佢第五年先入保養期, 就算入咗保養期都係三個月打一次
唔似其他半年先俾一次咁
次次打上唇都控制唔到自己彈一彈
每打一下彈一下 好尷尬
有冇人都係咁
我都係,我重俾間脫毛公司mark左係怕痛嘅客
underarm真係好抵 我做完一次之後啲毛幼咗好多 出得都慢咗勁多 過兩日再上去打第二次
20beauty好似仲貴過a+?
underarm做左一次已經好似唔識生毛咁 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞