[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
張單唔寫明永久保養,價錢又唔係平,唔值得幫襯佢
你啲留言覆完又覆,係咪傻咗
咁鐘意嘈嘅出去開過個post啦,唔好阻住哂
我係受害人,Hidi 你係電話中説6號前是最後聖誕promotion 要我入$1088去個姓林私人戶口。最後上到去nicole竟然沒有收過一分錢,我而家報左警啦!請大家分析一下成件事!吾好一面倒。希望快d解決件事。

又話無人姓林
力高講得出你男友姓林既?
姐係話前一個絲打都幫手屈鳩你用姓林既ac收數?

Btw 我屌鳩你兩個其中一個 (依咖唔知邊個講大話)
1388脫全面夠膽係開我價1998? 搵撚得到邊個呃我錢 我唔會放過你地 我話既
我見依咖力高未撚處理哂啲野我唔追佢

講真同佢講多都浪費時間啦,我覺得Nicole 係好煩好多野講,但個位自稱無辜既員工,你有冇做心知肚明。日日係到諗點樣插人間公司,不如你諗下點處理你私下收左客錢件事啦,間野咁平,服務都算正常,我吾會理佢私事,但而家我入左去你條仔戶口之後話冇收過,一有人講兩句公道說話或者幫口就比你吊,我睇到都燥,祝警察快d拉9你

我琴日同個fd都一齊join左呀,想平平地做左佢,講真佢同y記比,我覺得佢打得好d,有冇效果就未知呀,第一次去,不過我已經吾敢再join y記所以就去ilp, 利申都係學生,都係比cash 呀,不過因為我想比cash廢事比阿媽周到我bank record 服務衛生各樣都正常,最緊要係平同用755。我諗甘大間野吾會有事卦,佢都即日幫我book埋另一次,站時吾覺得有古怪,要平真係冇得驚咁多
但強烈建議各位絲打吾好去y記打面,面真係好緊要,y記打面打到咁差,打其他位我吾知,因為只join 全面。
吾你地老母咩
讀完書先學人上黎啦

冇幫邊個,只係睇唔過火星文
係呀屌 我去devon富運中心都好撚sell
西裝Consultant Christine Kwan好煩
次次都話唔要都係要sell
Sell完毛又sell facial
Sorry大家 撚heidi撚左成頁, 但我出發點係唔想一間都ok既脫毛公司比人d流言搞到比唔到好服務even 執笠. 講真nicole係煩但佢間野用既機用手勢都唔係hea9 d客
但呢隻heidi咁心急係度追擊人地間野又mon哂post咁 又唔係講脫毛既野 spin大家幫佢一齊隊佢前老闆 我就唔想大家都中佢既計比佢利用搞鳩人地公司, 始終佢地兩個恩怨關我撚事咩 我脫毛姐

入正題 ilp 暫時打左兩次, 一次係前員工打, 一格格咁打係好清楚
第二次係現員工打, 掃果陣係有拖光問題 但一part係會打多一次 所以我感覺上都可以接受同無咁痛. 都有比我戴正常既眼罩

頭盔我唔知會唔會係佢依咖咁亂做足返哂d野啦. 下個月上去做完再report

btw 我屌你老母臭晒啦講粗口關你撚事咩? 懶有logic咁食屎啦
Sorry大家 撚heidi撚左成頁, 但我出發點係唔想一間都ok既脫毛公司比人d流言搞到比唔到好服務even 執笠. 講真nicole係煩但佢間野用既機用手勢都唔係hea9 d客
但呢隻heidi咁心急係度追擊人地間野又mon哂post咁 又唔係講脫毛既野 spin大家幫佢一齊隊佢前老闆 我就唔想大家都中佢既計比佢利用搞鳩人地公司, 始終佢地兩個恩怨關我撚事咩 我脫毛姐

入正題 ilp 暫時打左兩次, 一次係前員工打, 一格格咁打係好清楚
第二次係現員工打, 掃果陣係有拖光問題 但一part係會打多一次 所以我感覺上都可以接受同無咁痛. 都有比我戴正常既眼罩

頭盔我唔知會唔會係佢依咖咁亂做足返哂d野啦. 下個月上去做完再report

btw 我屌你老母臭啦講粗口關你撚事咩? 懶有logic咁食屎啦
遮係依家有兩個入私人戶口既事主出現,遮係力高講中7成啦件事,男朋友名依家野點知換過幾多個男朋友架喎
我都好心提醒下你,我係你想叫人信自己嘅話就唔會咁臭寸,得罪哂啲人

你上完黎講野之後,真相係點我就見唔到
但睇完你啲語氣只覺得你係一個臭閪
走得未 又話走 咁早起身mon post睇你都好唔捨得呢度

最後一句 同住你呢d自稱中學畢業以為好有腦既人講野好辛苦 我讀緊master係咪要post埋transcript 上黎?
我都會將有既證據交比警察處理 唔係幫nicole搞你 係幫緊自己搵事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞