[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
[member]啱啱join咗20beauty 用咗轉會優惠加學生優惠 12k做全面+360℃下手臂 送咗兩個小部位 本來手指唔計小部位 但我想做 個consultant肯幫我改

打面時睇有紅光加聞到燶味都有少少驚 不過唔痛嘅 治療師ok細心幫我剃毛時問我鬢角使唔使留多啲定剃高少少 打光都打得好密 我諗塊面至少打咗80吓 有啲位仲返轉頭打多幾吓

以前我做過銀座 又要搽gel 打完光又要摑走啲gel 再清潔皮膚 再噴凍風 再搽cream 搞勁耐先走得 而家好快搞掂走人
打臉會唔會好似打腳咁 啲毛倒生好似起雞皮咁
808脫到個孫出世
IPL 彩光?
我上次去佢都唔肯幫我打腳
明明我仲有毛
808無咁痛
世事總有美好既一面
其實a+唔係逐次計錢咩?邊有萬三全身咁抵
佢話你無乜毛所以唔肯打?
$13000全身一次呀
有冇人有做開aplus 想要referral
考慮中
因為我去左十幾次
佢話我腳已經無毛 又乾 打會BURN
其實係仲有 只係我剃左佢咪睇唔到囉
但個身又比我打架喎
如果想平脫underarm 可以試下instaskin $290永久保養 (第一次打要加$100買藥膏)
我join完打左4-5次 而家佢話我再生先再book 唔洗再定期去打

利申:未脫之前夏天個個禮拜都要自己剃underarm先敢出街

我覺得佢都唔算好sell 當然會sell下 但你決絕d話唔洗 佢就會收皮
不過佢打個陣冇風吹住 係幾痛 好似橡筋彈9你咁

第一次去態度都幾好 會問你有冇著背心打底 冇就會比件袍你著
但之後就冇再問過 staff未至於西面 但唔好期望好nice 可能因為我冇再join其他course掛

總結:
如果唔要求特別好服務 求其有效脫到就得 underarm可以試下instaskin

純分享 打手死全家
自膠 唔記得講最重要個句

而家underarm已經冇曬毛咁濟 就算有1 2條毛仔都係好幼同軟 以前係好黑同吉手
原本準備去devxx 但見大家都話佢而家又sell又打得hea 即刻想縮

其實淨係想脫upper lip 係咪應該揀a+或者L記?
有興趣留tg我refer你啦
考慮中
有興趣留tg我refer你啦

絲打想要refer

考慮中
有興趣留tg我refer你啦[img]assets/faces/lny/smile2.gif[/img]

絲打想要refer

我都想要refer
但打咗3年都重有?
定其實之前已經清哂 不過突然又出返幾條咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞