[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
好嬲 係y記脫面毛佢脫埋我d 頭髮 有執仔頭髮無左!
屌佢老母

有冇生番?我比佢燒到條眉,好L驚生吾番呀,吊
眉山個位燒曲左,仲sell9 我做其他位,彩佢都有味
正常唔係會貼3m膠紙先做?
點解可以打到?

利申:無做過你地講嗰間
你做邊間?

Y記
頂.... 個日仲加左1 PART... 依家都唔知點算
WhatsApp 左間野成朝都無人覆我
你做邊間
有無話打左幾多次之後要隔好耐先打得?
y字頭
咁嘅野都講得出,一睇就知係店員黎
乜而家打電話通知聲好難咩
告得

我諗緊去吾去好呀,你兩撻好左仲去 我冇人覆 但我好驚佢再燒到我條眉囉
告得

我諗緊去吾去好呀,你兩撻好左仲去 我冇人覆 但我好驚佢再燒到我條眉囉
告得

告得

有冇人一齊上去投訴佢先,如果佢燒傷皮膚真係告得
但站時佢燒到我條眉o者,曲左d眉毛有少少位 同埋間野好難book
垃圾
咪係囉 貨不對辦 其實可以告佢..
似係Nicole 本人黎
唔係怪佢壞機唔比我地做 係怪佢整咁耐都未整好 岩岩買既機永遠都壞? 同埋又唔事先通知客人 要我地白行一趟黎琴先知冇
仲係facebook continue 咁講話用呢部機
黎到*
ilp單野我會勸大家唔好跟車太貼
佢手頭上都好多證據證明到heidi做既野
佢都話你比五千蚊保釋
拿 件事係點你地兩個先知 但heidi上黎咁好心機整死Nicole 我都對你有保留
講真佢間野係度 一個連登唔會整死佢
你係有心證明佢講大話既 你都要post野上黎比大家睇 講左咁耐既whatsapp record 比大家睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞