[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
ilp
想問如果做激光一星期剃一次係咪會好似無做過咁架
L記都會burn?
乜撚嘢「我脫毛㗎咋,睇唔過眼heidi狙擊人地」

講得出呢句就知你同「有米派俾我就得㗎喇,其他唔理」然後屆屆投民賤聯啲師奶一樣
唔足係反駁 但依咖得佢講 力高仲有搵緊警察做野
Heidi講既野一定成立咩 佢啲證據都唔係支持佢講既野

而且 確實係入左錢入個私人戶口啵

認同你。真係入左佢私人戶口,之後keep起左,花生野睇完得答笑,有時真係撐邊邊都死,但係重點間野既價錢平,力高份人同個樣係點都不再係重點啦,最緊要吾好打傷皮膚,有幾個絲打都話yanis 打到眉同紅一達達,真係免費都吾想去yanis
吾吾吾 吾你老母
得淡笑又打做得答笑 講嘢十足十個nicole咁喎 字都唔撚識打
仲要係新會員 次次都幫nicole講嘢 又專登踩yanis 好撚煩啊打手死全家

你吾做警察真係浪費,所以我先話撐邊邊都死,有人打唔,五,吾,5,
咁樣陰謀論,你吾做警察太浪費。我見到個個踩Nicole ,講反個感覺出黎又要比你話,間間都要講係黑店,垃圾服務咁你最開心?自問講反個感覺冇錯,佢收千幾2千咁撚平仲要比人搞,幫口講兩句,係咪就打手呀。你搵個打手咁撚夜會講野比我睇下
又反又吾真係得你堆分身user先打得出
用哂全形標點,。 仲要你堆分身同你一樣完結最尾個句都唔識用句號收尾
想屈我係打手就慳啲啦 從來冇係呢個po讚過任何一間脫毛公司
屌你5p仲係到大條道理
喂大佬,呢度連登呀,仲吾吾吾
咁鐘意吾就咪上連登啦

講得出呢句就知你同「有米派俾我就得㗎喇,其他唔理」然後屆屆投民賤聯啲師奶一樣

認同你。真係入左佢私人戶口,之後keep起左,花生野睇完得答笑,有時真係撐邊邊都死,但係重點間野既價錢平,力高份人同個樣係點都不再係重點啦,最緊要吾好打傷皮膚,有幾個絲打都話yanis 打到眉同紅一達達,真係免費都吾想去yanis
吾吾吾 吾你老母
得淡笑又打做得答笑 講嘢十足十個nicole咁喎 字都唔撚識打
仲要係新會員 次次都幫nicole講嘢 又專登踩yanis 好撚煩啊打手死全家

你吾做警察真係浪費,所以我先話撐邊邊都死,有人打唔,五,吾,5,
咁樣陰謀論,你吾做警察太浪費。我見到個個踩Nicole ,講反個感覺出黎又要比你話,間間都要講係黑店,垃圾服務咁你最開心?自問講反個感覺冇錯,佢收千幾2千咁撚平仲要比人搞,幫口講兩句,係咪就打手呀。你搵個打手咁撚夜會講野比我睇下
又反又吾真係得你堆分身user先打得出
用哂全形標點,。 仲要你堆分身同你一樣完結最尾個句都唔識用句號收尾
想屈我係打手就慳啲啦 從來冇係呢個po讚過任何一間脫毛公司

我冇想屈你係打手,用iPhone 打中文佢出標點就係全形標點。,。, 我係話一讚就係打手,講兩句話人地吾差又打手。吾撚洗講野啦,一尾踩邊間黑就=non-打手
Lee個post 第一頁就話A記 吾hard sell。咁又係打手?

吾吾吾 吾你老母

喂大佬,呢度連登呀,仲吾吾吾
咁鐘意吾就咪上連登啦

即係連登吾撚比人打個吾字?只可以打唔?
其他打吾,五,5既都係吾撚准係度講野?你份人都幾公道,有人會打咁或甘,打同音字全部都係有問題?吾撚准玩係咪?
本身個post係講脫毛,變左花生講人地公司內部野,我講番係間野脫毛情況同價錢都表達下,可以吾好睇。你要講到用全形標點符號同別字就吾准講野我覺得真係公道嫁,人人意見吾同,吾通我又話踩間野既人係10p 瘋狂打手踩到人地死?
5p字睇撚到躁

仲覺得自己吾吾吾冇問題 一打膠唔洗找啦
教精你都廢事
5p字睇撚到躁

教精你都廢事

吾洗你教啦,你覺得打唔係岩,打吾就錯。好撚得人驚
打別字既人千祈吾好係個post 到講正面野,因為會比人屈係打手
5p字睇撚到躁

教精你都廢事

打別字既人千祈吾好係個post 到講正面野,因為會比人屈係打手

我宜家淨係屌你打5p字 冇撚話你係打手
字都未識打啦 做乜撚嘢打手喎 我信你唔係㗎
5p字睇撚到躁

教精你都廢事

我宜家淨係屌你打5p字 冇撚話你係打手
字都未識打啦 做乜撚嘢打手喎 我信你唔係㗎

我夠班做打手就好似page 1 咁打,價錢公道,衛生,0 sell 之後大大粒字話邊間邊間係黑店
不嬲規矩都係咁架啦
第一日出黎行呀?上黎之前做下功課先嘛
不如你上網search下咩叫5p字,5p字呢個term點黎先上黎柒啦
屌 你係打唔到口字邊呢個「唔」字就死出連登啦
叫你唔好打5p字你打足十幾版都係要繼續
而家唔係同音字呀
係殘體字呀文盲
吾吾吾 文言文呀?
新會然真係新會然 雞同鴨講
就算你唔係nicole分身都冇人想理你
係咁衝出黎柒 睇你打d字睇到燥
block 撚埋你算尻數
絲打好波
想問下脫full bikini包唔包o位隔離patpat個啲摺位附近?
係devon脫左兩次full bikini+o都冇整個個位
係因為冇得反打睇唔到定係真係唔包?
追左好多post 心大心細唔知Devon 688 3個部位定aplus好
主要想脫underarm 想快快手冬天脫左去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞