[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
A+個980永久保養脫underarm好唔好?
有冇巴打去過20laser ?
book咗ILP 係nicole親自打俾我約我時間
上到去有咩要注意?
上到去有咩要注意?

上到去有咩要注意?

上到去有咩要注意?

same
nicole喺電話到講明話唔好自己剃定
如果唔係睇唔到啲毛嘅狀況就決定唔到用咩度數
好辛苦追完post聽日約左上D記試做,睇到唔係好想去
上到去有咩要注意?

千其唔好比Nichole 剃 我比佢剃損過😿
自己提早1-2 日剃會好點既 可以查返d lotion 冇咁乾咁做laser 好d
上到去有咩要注意?

same

但第一次 佢就話唔好剃 跟住要比佢睇d 毛 佢剃
上到去有咩要注意?

same

但第一次 佢就話唔好剃 跟住要比佢睇d 毛 佢剃

你地睇下你i le pearl 果度係用咩機, 我上次佢係用Deka 機 掃射式咁脫, 冇咩感覺,其實脫唔脫到毛架; laser 唔係應該一下下咁打架咩 有冇人知
男士脫underarm有冇推薦?好似見親d脫毛都係淨係for女性客戶

喺medilase 脫緊 見佢有男性plan
諗緊llp定beauskin脫full leg好
你地睇下你i le pearl 果度係用咩機, 我上次佢係用Deka 機 掃射式咁脫, 冇咩感覺,其實脫唔脫到毛架; laser 唔係應該一下下咁打架咩 有冇人知

脫到
Lumiere 980有無人試過

做緊underarm

做緊underarm

i le pearl 繼續包膠

Heidi 係咪冇做?上次去唔見佢

Heidi 偷左Nichole d 錢就走左憊冇做喇

唉 又話有candela 機... 次次都係deka 既..我都識過一次 平時激光係兩星期會甩毛 到而家3 星期都冇甩過 感覺就係燒乳豬咁 咁燒我d 皮毛
好嬲 係y記脫面毛佢脫埋我d 頭髮 有執仔頭髮無左!
屌佢老母
好嬲 係y記脫面毛佢脫埋我d 頭髮 有執仔頭髮無左!
屌佢老母

一次冇事既 🙈等佢生返啦

做緊underarm

好唔好
諗緊呢間定a記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞