[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
[/quote]有冇其他絲打都係Dermes 分享下係點
雖然係咁我underarm 淨返一兩條毛都有用嘅......[/quote]係d記做過學生plan underarm,打左七次仲係有毛,好似仲有三次保養(佢當初同我講係永久 ),但因為次次上到去都比佢狂sale所以唔再去了
後嚟係連登爬完文兼見到a+有優惠就join 左全身,脫咗幾次,感覺良好
Ps:係d記打痛過係a+ 打[/quote]
仲有,我上去打七次(一次試做+Plan嘅六次)有五個治癒師幫我打過
當初我都覺得淨低少少毛好怪 所以脫埋
唔洗怕㗎 我諗佢地員工見慣
Thanks 暫時唔多覺佢會甩咁 可能我啲毛好頑固
同佢理論啦 比咁多錢我一定脫到冇先唔去 我唔怕佢sell 當佢耳邊風 唔會再中伏
雖然有時覺得上到去有人幫我脫就得 但諗落好似佢話有同一個跟進好貼心咁 完全做唔到囉
我都諗住去devon 但佢755脫咁耐都未脫晒?
如果係嘅話都係唔去
有無多啲人分享下
啱啱係a+脫full bikini+underarm 好1快脫完 快到覺得奇怪想上黎問下 underarm大概每邊打7下 bikini都只係20下以內

今次係第一次激光脫毛 有啲驚但打落唔覺好痛 咁臨走望一望較左幾度啦 咦? 居然係較得4度 唔怪得唔覺痛咁 之前爬文有絲講過6度已經好低 通常都7~9度

想問下係咪我見識少 呢個係正常情況 抑或真係中左伏?

聽聞a+商譽好先揀呢間 依家好迷惘 但公道講句係覺得幾衛生 聽日仲book左devon脫其他位 又期待又怕受傷害
啱啱係a+脫full bikini+underarm 好1快脫完 快到覺得奇怪想上黎問下 underarm大概每邊打7下 bikini都只係20下以內

今次係第一次激光脫毛 有啲驚但打落唔覺好痛 咁臨走望一望較左幾度啦 咦? 居然係較得4度 唔怪得唔覺痛咁 之前爬文有絲講過6度已經好低 通常都7~9度

聽聞a+商譽好先揀呢間 依家好迷惘 但公道講句係覺得幾衛生 聽日仲book左devon脫其他位 又期待又怕受傷害

Bikini未脫過唔知 但underarm我以前喺yanis打有開到9度
有咩優惠?
追哂#6同#7
但好似都冇人提過脫bikini既流程 想問下
各位幫襯嘅公司有冇脫前安排你沖一沖涼先

我依家脫緊果間細公司係有沖涼位 但我唔係脫bikini 所以唔清楚
無嫁
我第一次脫bikini果陣都係4度到 之後第二 三次先慢慢加
佢一開始打果陣應該會打一次 比你感受下接唔接受到先
如果你覺得可以加 可以照出聲
我諗因為你係第一次 所以先較低D
不過我打underarm都係唔痛 佢打完underarm先再較低打bikini
無架
係換袍果陣會比埋濕紙巾你自己清潔下先

我第一次脫bikini果陣都係4度到 之後第二 三次先慢慢加
佢一開始打果陣應該會打一次 比你感受下接唔接受到先
如果你覺得可以加 可以照出聲
我諗因為你係第一次 所以先較低D
不過我打underarm都係唔痛 佢打完underarm先再較低打bikini

之前y記打開9定10度痛到仆街
好似比火燒咁
之後叫佢較紬d 好似係7度就接受到
不過打左十次左右都未清
LASER UNDERARM做左兩次D毛都出得好快仲有好多係咪正常?
我都想講好耐 好似次次都打幾下就完
上次同佢講話有位打漏佢先打密啲 唔通次次都同佢講話打漏咩
依家M記介紹朋友join任何部位有75折
Join左送埋上唇full course
有無絲打有興趣?可以refer你
有興趣可以tg我: coreyytaylor

利申:純粹有個位唔想晒,打手死全家
LASER UNDERARM做左兩次D毛都出得好快仲有好多係咪正常?

我本身毛勁多勁密 頭幾次打完出得快同多都正常
絲打打多兩三次 應該就會慢慢出得慢啲同幼左 冇咁密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞