[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
今日去左m記第一次
佢有無幫我處理未剃好果d就幫我打
頭先望下好似同之前無乜分別咁(係咪第一次無乜效果?)

同埋想問m記係咪每次都係只會見到幫你打既人?
上次聽佢講,我記得佢話每次都有consult果個跟,但今日又唔見佢?

我8月 join左m記full face,9月打第二次打完出counter bk下次就走得,冇見過consultant(佢地叫脫毛總監 )
係啱啱10月第三次打完佢出黎搵我叫左入房,話睇下進度,拎返第一次影落既相比較下咁,然後仲sell我join其他part
我諗可能因為10月會加價(佢話),所以先sell一sell
其實都唔係好知係味次次都要傾謁

我打full face都冇幫我剃,
同埋打完唔會即時見到效果
起碼都要三四次先會見到效果啦 佢第一次應該有同你講一大輪理脫毛知識架
今日去左m記第一次

上次聽佢講,我記得佢話每次都有consult果個跟,但今日又唔見佢?

我8月 join左m記full face,9月打第二次打完出counter bk下次就走得,冇見過consultant(佢地叫脫毛總監 )
係啱啱10月第三次打完佢出黎搵我叫左入房,話睇下進度,拎返第一次影落既相比較下咁,然後仲sell我join其他part

起碼都要三四次先會見到效果啦 佢第一次應該有同你講一大輪理脫毛知識架

佢講完其實我唔記得晒
琴日下晝去左打underarm
岩岩換衫睇返見到underarm仲有少少黑色一點點毛頭咁既野
想問係咪唔正常?

利申:第一次做laser唔識野,本身少毛,前一晚剃左次先上去打的
有無sis係M記做full bikini
另外想問佢地有人介紹係咪會平d

我之前都係人介紹做underarm
果時平d。仲可以平d但繁忙時間去
近排facebook見到間beauskin, 有無人做過好唔好? 我問過小腿都$2900

join咗beauskin 全身plan,打咗一次,嚟緊下星期再去打其他部位
治療師幾細心,打完全腿後會仔細睇一次,有漏會補打多幾下
upper lip打咗一次後已經生慢咗
full legs upper lip全過程半粒鐘有多,算係咁
其實佢地啲staff都幾nice

我之前都係人介紹做underarm
果時平d。仲可以平d但繁忙時間去

sis咁你可唔可以介紹番我?

有refer價,如果有學生會平d同埋peak(?) time都得
不過有d part冇做學生價
我果陣Refer仲會送一Part試做(?),係成Part打一次
唔知依家仲有冇
今日去左m記第一次

佢講完其實我唔記得晒

我都唔係次次見到consultant
有問過full face洗唔洗剃 佢話正常唔會剃 塊面太多毛先會剃完再打

佢連毛都冇剃就幫我打

唔係m記做full bikini body

可以refer

可以refer

自膠

我係m記做bikini位先岩
我覺得yanis sell得好無水準
上次去脫毛佢全程都有sell

=yanis
=我

: 我地依家有個a plan你join唔join?
: 唔join
靜左兩分鐘
: a plan依家好抵,會唔會考慮join左先?
: 唔會
再靜兩分鐘
: 其實我覺得a plan好適合你呀,十次唔岩既話join五次囉
: 你join左a plan可以遲啲轉b plan c plan都得嫁嘛
: ...
: 咁d plan join唔join? e plan join唔join?
:

真係完全感受到佢想你乜9都好,join左先算既心情
近排facebook見到間beauskin, 有無人做過好唔好? 我問過小腿都$2900

join咗beauskin 全身plan,打咗一次,嚟緊下星期再去打其他部位
full legs upper lip全過程半粒鐘有多,算係咁

會唔會hard sell?

會唔會hard sell?

全程無sell過
上去登記完,入房仔staff講解番成個plan係點
佢俾時間你慢慢諗想join邊part,唔hard sell
決定好就即場full pay,然後安排脫毛
第一次只脫一大一小part,之後就兩大一小
脫毛全程同治療師吹水,無傾過其他plan
我都有啲驚訝,不過下一次就唔知啦

ps. 本身一早book咗脫其他part,但個日打風 之後佢地都有打電話同wtsapp 幫我book番最快嘅日子
我覺得yanis sell得好無水準
上次去脫毛佢全程都有sell

=yanis
=我

: 我地依家有個a plan你join唔join?
靜左兩分鐘
: a plan依家好抵,會唔會考慮join左先?
: 唔會
再靜兩分鐘
: 其實我覺得a plan好適合你呀,十次唔岩既話join五次囉
: 你join左a plan可以遲啲轉b plan c plan都得嫁嘛
: ...
: 咁d plan join唔join? e plan join唔join?
:

真係完全感受到佢想你乜9都好,join左先算既心情

有無人join 緊AMBER BEAUTY?

你脫咩位?

琴日下晝去左打underarm
岩岩換衫睇返見到underarm仲有少少黑色一點點毛頭咁既野
想問係咪唔正常?

利申:第一次做laser唔識野,本身少毛,前一晚剃左次先上去打的

我都早幾日打完第一次腋下
啲毛毛第二日就出返黎好似無做過咁
利申:毛孩加本身腋毛粗同生得快
想去脫360度小腿邊間好?
本身剃得多有倒生+紅點問題
諗緊aplus定llp好
Aplus就1000*4+200*10=6000小腿永久
Ilp就1088全腿永久平好多

星期二係aplus脫完full leg真係完全唔sell
張床又舒服 想快d解決毛囊角化問題

Aplus啦 雖然係$2000*4=$8000
Llp我有做過 我做完第一次完全冇效 但都要迫住做
有冇巴打脱過肛毛?
有無人join 緊AMBER BEAUTY?

千其唔好去 hard sell 又唔係 755

可以refer

可以留低TG比我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞