[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
唔知a+幾錢 我join咗2大3細同underarm 萬三蚊
以佢質素嚟講我覺得ok
我都係 果陣仲係傻豬做cxlla 808機
我23/1做underarm, 即場join 埋全面, 但唔夠時間打埋全面所以下次同underarm 一齊打, 懶得再上去一次
過兩日觀察吓underarm 情況再報告
依網上價錢的確係嘅
但真係服務幾好, 完全冇sell, 做果陣耳根清靜
同埋佢有個轉會優惠, 減咗2000俾我
我嗰陣用學生優惠 佢仲特登幫我計點砌啲plan會抵啲
最後用我本身嘅budget脫多咗個大part 係真心幫你荷包著想 超好
同埋服務好有禮貌
我都有做... 岩岩電完第1次
而家D毛又生返哂出來
Y記愈黎愈垃圾 第二次miss咗我booking
已經覆咗我約好咗都可以miss
同埋愈黎愈唔衛生
20+係難約要你自己睇定時間打去約 其他都無咩問題
yes, 我係19樓做
希望下次去都係咁好serive
devon有無邊間係無咁sell

做緊a+full leg無sell過 想試下細part脫唇同手指 好似devon最平
我去旺角總店 sell既程度可以接受既
我一開始已經表現到唔會另外再join野佢就無乜再點sell
可能一睇就知我窮撚一毛不拔
佢有時唔夠房會帶你落一層 平時都係chloe幫手 佢好好人
好耐之前聽個join左medilase既朋友講,話佢生日時有免費細part試做既生日offer,有冇絲打都有?
我岩岩過左生日去medi脫果陣又冇人提起喎,係而加冇再送試做,定係要我主動問先有?
我上個月做左,佢會主動whatsapp我個喎
想問有無邊間係唔限你要限期內上去脫如果唔係就合約作廢既?
事關最近有長假就飛
完全夾唔啱時間去脫毛
A+ join 左underarm同bikini
但合約寫咩要7-8個星期脫毛
我真係就唔到時間
結果之後就無再去
consultant不嬲會主動講
啱啱追完post
想問喺beaudkin 做既絲打有冇下文
見佢萬幾蚊 全身脫真係好抵
自從第一個跟開我既consultant辭左職之後次次去都係隨機既consultant睇我同埋簽名,不過我又冇咩所謂既就由得佢。
可能因為咁今次就冇consultant主動話我知
想用脫毛膏脫胸毛+肚毛
veet o唔ok?
定係用wax?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞