[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
ILP 有兩部機 一部deka 一部係Candela Gentlelase
價錢都幾平下 但唔知冇冇效

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

聽力高講Deka 會有美白收毛孔功能,不過佢係掃射式咁打
Candela 就冇,但我係M記做都係用candela 牌,打左一次第2 個星期, 摔摔下d 毛已經自己甩出黎 好正,不過唔知呢度效果好唔好, 仲未試
啱啱join左Devon打v位 手指 上唇 腋下
入到去坐左一陣之後就有人叫入房sell左陣
不過唔算sell得好勁同都幾好吹
真係打果陣其實5分鐘都無係咪算正常?
啱啱join左Devon打v位 手指 上唇 腋下
入到去坐左一陣之後就有人叫入房sell左陣
不過唔算sell得好勁同都幾好吹
真係打果陣其實5分鐘都無係咪算正常?

好快架炸 正常既
ILP 有兩部機 一部deka 一部係Candela Gentlelase

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

Candela 就冇,但我係M記做都係用candela 牌,打左一次第2 個星期, 摔摔下d 毛已經自己甩出黎 好正,不過唔知呢度效果好唔好, 仲未試

之前係咪講過舊客可以轉用新機?
我記得我第一次上去佢講過,有冇人有轉到呀?
脫咗第三次,啲幼毛位有明顯少咗同慢咗
但小腿好粗嘅位都仲係出得快同粗
想快啲KO佢。

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

想快啲KO佢。

屌你老母 流配月間野
做左兩年hard sell都算鳩數無比你sell到
岩岩卜左脫毛一入黎問我join唔join plan做下facial
我話唔join 就話我今日塊面好紅 敏感唔岩做
我會又無粒粒又無酒米敏咩感
之後吹鳩到我有紅色係皮膚缺水 真係唔做得
屌你老母dream pretty pro 唔撚想做舊客咪set年期/次數囉
屌你老母 流配月間野
做左兩年hard sell都算鳩數無比你sell到
岩岩卜左脫毛一入黎問我join唔join plan做下facial
我話唔join 就話我今日塊面好紅 敏感唔岩做
我會又無粒粒又無酒米敏咩感
之後吹鳩到我有紅色係皮膚缺水 真係唔做得
屌你老母dream pretty pro 唔撚想做舊客咪set年期/次數囉

old news is so....

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

想快啲KO佢。

做左2次舊機deka
真心好有效(開頭都有懷疑功效)

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

想快啲KO佢。

做左2次舊機deka

去左dbp個間join333
佢sell我做50次咩改善毛孔倒生問題
我後尾話趕住翻工
佢又話你宜家出單先有優惠乜乜乜
結果佢出左20次療程plan張單成萬幾蚊。。。
自問係學生真係無能力負擔
我有翻工每月人工得少少
最後我都係比左一千訂
個日結果放底左千八
到底我仲去唔去好。。。
早d見到個post就好
今日第一次上dbp $333脫小腿上唇underarm
跟住話我小腿underarm都毛囊閉塞 而且小腿勁乾
就話試做一次jet peel$490
唔做嘅話就會脫唔清
做完之後又再sell我20次jet peel package
一時心軟比佢sell到
做完入另一間房坐低等簽單時又sell我比多$8000做多唔知十幾定二十次
叫我做埋underarm 因為我本身淨係想做小腿
我唔肯 跟住就話$2900做五次underarm啦
我又比咗
今日最後比咗成$15000左右佢
雖然有返pt 但仲係學生 萬五蚊對我嚟講都好多
而家好後悔 好唔開心

我同你一樣。。。。。。我都唔知點 比左1000訂
點解講左dbp係黑店咁耐仲keep住有人中伏...

我事前無上網睇清楚又係自己衰。。。之後就伏左。。
有無人用過silkpro 家用脫毛?
係咪剃完打就ok?

最戇鳩係仲想為左一千訂想返去? 最後比人𠝹到一頸血
一千蚊返多幾日工係返到啦
想試 m 記 full bikini, 有無人可以俾個 referal r?
想試 m 記 full bikini, 有無人可以俾個 referal r?

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

想快啲KO佢。

做左2次舊機deka

打面毛幾錢係咪包埋唇毛
早d見到個post就好
今日第一次上dbp $333脫小腿上唇underarm
跟住話我小腿underarm都毛囊閉塞 而且小腿勁乾
就話試做一次jet peel$490
唔做嘅話就會脫唔清
做完之後又再sell我20次jet peel package
一時心軟比佢sell到
做完入另一間房坐低等簽單時又sell我比多$8000做多唔知十幾定二十次
叫我做埋underarm 因為我本身淨係想做小腿
我唔肯 跟住就話$2900做五次underarm啦
我又比咗
今日最後比咗成$15000左右佢
雖然有返pt 但仲係學生 萬五蚊對我嚟講都好多
而家好後悔 好唔開心

我同你一樣。。。。。。我都唔知點 比左1000訂

唔好去啦 佢地可能又sell你 焗你比尾數
你當跌左一千蚊算啦

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

想快啲KO佢。

做左2次舊機deka

打面毛幾錢係咪包埋唇毛

嚟緊想去個到脫腳
兩部邊部好啲或者有效啲

想快啲KO佢。

做左2次舊機deka

Shockk

一月中,唔係掛

一月中,唔係掛

岩岩都bk到今個星期夜晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞