[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Lumiere 980有無人試過

做緊underarm

覺得點
見到 ilp聖誕又平返
又心思思想脫full leg
終於追完post 想脫bikini位 但係始終呢啲位有啲淆 想搵間好啲脫 見好多絲打係A記打 但係又話脫完一達達 M記好似安全啲咁 唔知絲帶點睇邊間好啲

利申以前唔識野係DBP脫
3xx優惠脫左2年都仲有毛 之後join左全手又脫得幾ok (我見有frd係yanxx脫到一忽忽)
但係啲銷售方式真係不了 上次有個上年紀啲既幫我脫 然後同我講話下次再黎應該都已經冇做 因為話唔鍾意佢地咁樣sell野 同埋佢地會偷聽到係房講左啲咩 覺得好似成日比人監視住

做緊underarm

好唔好
諗緊呢間定a記

大家有冇呢個情況?
我係yanis做完就一達達 一粒粒咁紅 過左幾個鐘都冇咁紅 沖完涼又黎 仲多左部位紅
我走果陣見到佢用10幫我打 我第3次做

話說我平時underarm係用眉鉗蚊
有時會蚊到流血 跟住又會一個毛孔兩三條毛
如果去做嘅話效果會唔會同其他人唔同?
即係會唔會要做多幾次先得?

做緊underarm

覺得點

我去左兩次幾好 D人幾NICE
唔SELL 提兩句問有無興趣做其他
我話唔洗就無SELL
等十分鐘左右就入得房
但早去都係BOOKING時間做
話說我平時underarm係用眉鉗蚊
有時會蚊到流血 跟住又會一個毛孔兩三條毛
如果去做嘅話效果會唔會同其他人唔同?
即係會唔會要做多幾次先得?

去打激光佢地會叫你唔好蚊D毛
佢地都係永久 打到無曬咪得
今日去左A+ 做980 underarm ,完全冇sell ,環境態度都幾好 左右都打左40下左右
今日去左A+ 做980 underarm ,完全冇sell ,環境態度都幾好 左右都打左40下左右

想問一下絲打邊間分店 ?
伸手黨仲做333 6個位 仲要伏幾多人佢先安樂

想問一下絲打邊間分店 ?

尖沙咀
大家有冇呢個情況?
我係yanis做完就一達達 一粒粒咁紅 過左幾個鐘都冇咁紅 沖完涼又黎 仲多左部位紅
我走果陣見到佢用10幫我打 我第3次做

我都試過 紅左成個星期
我諗應該因爲太乾 我不停查cream就無事了
講還講 唔好打5p字啦
係呀 有個企人邊架

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞