[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
個價錢好令人好心動
Book左呢間同aplus既full bikini,
仲考慮緊做邊間好
呢間$2980永久保養
Aplus就$3000 8次, 加多$2000先永久
聽落好好
有無絲打做過呢間?
個價錢好令人好心動
Book左呢間同aplus既full bikini,
仲考慮緊做邊間好
呢間$2980永久保養
Aplus就$3000 8次, 加多$2000先永久

有興趣全手
價錢唔錯咁
細:上唇 underarm 腳趾 肛門 頸背 額頭
仲有d唔記得
2000×4/8次
加2000永久保養
爬緊文
最近想去YANIS做兩千蚊脫手腳,但係見呢到話佢重度SELL好不安

分享番下先,幾年之前嘴唇位有d毛,望落去好麻甩,最後同朋友孖住咁去DEVON做upper lip同underarm
無記錯都係around五百蚊左右,當時呢個對於我黎講已經好多 都做左好多次嫁啦,但係仲keep住生毛(但感覺生慢左同疏d)

依家定期兩個月咁上去脫一次,次次個姐姐都會sale我做去角質層 佢話我黑色素太多啦,要去角質層先易d脫,我見佢試做價都唔平 已經推過佢幾次 其實呢d野有無用嫁
絲打想問你本身budget係幾多,然後最後join左咩位啊?
因為我都係今年final year想用盡學生優惠~
爬晒咁多個post~都係有少少問題想問下各位絲
本人係海膽但其他位都好多毛,連bikini位D毛都生埋落大髀根果度
最最最想脫Underarm,但如果價錢ok都想用埋個優惠做V line(雖然做左咁多年人都仲係肥妹仔,無機會著bikini,不過話唔埋以後有機會脫呢

因為自己之前因為無做過facial又唔係好識野,所以係groupon買左間黑店Waterhouxx的facial同dup骨,諗住同個friend一齊去體驗下。特登唔帶卡上去又話無錢都比人sell facial sell到仆街,本身企得好硬,佢地又特登分開我同我個friend兩間房話我地情況唔同,點知隔離房個consultant過離(呃我)話我個friend好想買想叫我夾格仔,我話要見到佢傾,然後過到去佢個樣又好似欲言又止咁,最後我地被說到頂唔順,擺低左數百蚊飯錢走左。之後問個friend先知道原來兩間房的consultant都係話我地對方想join然後呃落訂,所以之後無再去過。從此都勁唔鍾意D會(呃人)sell的美容院,覺得好煩好反感。

因為最近quit左份part time同final year,都唔會考慮Dermxx 同 M記了,依家有幾個options
1) A+ underarm, L記 V-line = 980 + 980
2) 20Beauty underarm, L記 V-line = 688+980

問題sss
-隱藏option (有諗過喺20Beauty 做全腿....見到$8,000 再送underarm同V-line,又永久好似幾抵) 分期的話其實都afford到,唔知有無去開的人知道用呢個promo仲有無得疊加咩學生offer?
-同埋如果我喺20Beauty 淨係 做underarm,佢地會唔會都起勢咁sell我?
- L記Hard Sell嗎?好似比較少見到有關佢的comments

#離題有無絲順手推介唔sell的facial

#Sorryfor1999 我真係好鬼多野講
想問有無ILP絲打包膠一下情況
見樓上絲打話打4次bikini已經無咩毛(雖然應該唔係ILP

我打左3次都覺得仲係生得幾快
無論毛粗定毛幼位 無咩改善咁
想知係咪機既問題
有無絲打試過佢俾你打新機?

諗住去馮盈盈代言嗰間做脫毛
想問下有冇話邊間鋪啲人手勢好啲?有成四間分店
A+新年優惠抵唔抵? 想脫唇毛

1. 【$980激光脫毛優惠】 (永久保養)
五選一:腋下/肚線/手指/腳趾/上唇
狗年大掃除,Byebye污糟垃圾之外,仲有白嫩肌膚上既毛毛同黑色點點都要一次清除,永久享受清爽舒適感覺!
今日喺旺角畀you beauty嘅人sell咗我join迎新plan
$299 bikini 808 nm
今個星期日會去做第一次 留定個名分享下 成世女第一次激光脫毛
有冇人可以話我知bikini同full bikini嘅分別喺邊?
本身想做20beauty嘅學生價full bikini($6000 755nm)
但$299永久好平好吸引 希望唔伏
我上網都做過啲research 話808做到2046都未有效果
有啲人就會有 但要慢啲
我自問bikini啲毛都算係我全身最硬正嘅毛嚟 你咁講
我都係留名等自己中伏喇~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞