[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Christine 係好煩 我有買格仔facial 佢都次次sell
我同佢講我趕時間簽完名就要走
無入房簽 企喺reception 簽
剩係想脫後頸同o位 有咩平平地既推薦?
剩係想脫後頸同o位 有咩平平地既推薦?

我諗有得脫12次加保養,最平應該係ilp
Yanis 愈黎愈大間 最近又有個mk 肥妹幾nice 唔sell
Yanis 愈黎愈大間 最近又有個mk 肥妹幾nice 唔sell

可吾可以形容一下佢個 我想試下去yxxxx度脫
可唔可以唔好再打 「吾系甘牙」 呢個post仲有幾多個5p仔
冇入個post一排變左罵戰post
cwb搬左新鋪都好撚sell啊屌
佢係咪做唔掂喇
真係有Nicole 把聲
我覺得LYDIA好好
但朗晴坊D女係連基本禮貌都欠奉

明明話遲15MIN要約下次,
上到去遲左5MIN, 就話: 你遲左, 有可能打唔晒就要走
OKOK, 明白真係我遲, 5MIN~!

叫我坐係到等等,
坐坐下佢地係到吹水, 話: 佢做乜仲坐係到?(我覺得係講緊我)
之後先叫我入去
乜撚嘢「我脫毛㗎咋,睇唔過眼heidi狙擊人地」

講得出呢句就知你同「有米派俾我就得㗎喇,其他唔理」然後屆屆投民賤聯啲師奶一樣
唔足係反駁 但依咖得佢講 力高仲有搵緊警察做野
Heidi講既野一定成立咩 佢啲證據都唔係支持佢講既野

而且 確實係入左錢入個私人戶口啵
絲打咪話打full face會用3m膠紙貼眉既⋯
請問知唔知具體係邊隻
上網check都有好多款
想自備 唔想再俾人打到burn左
*搣
想脫鬚
呢度有冇人脫過話邊間好啲
乜撚嘢「我脫毛㗎咋,睇唔過眼heidi狙擊人地」

講得出呢句就知你同「有米派俾我就得㗎喇,其他唔理」然後屆屆投民賤聯啲師奶一樣
唔足係反駁 但依咖得佢講 力高仲有搵緊警察做野
Heidi講既野一定成立咩 佢啲證據都唔係支持佢講既野

而且 確實係入左錢入個私人戶口啵

認同你。真係入左佢私人戶口,之後keep起左,花生野睇完得答笑,有時真係撐邊邊都死,但係重點間野既價錢平,力高份人同個樣係點都不再係重點啦,最緊要吾好打傷皮膚,有幾個絲打都話yanis 打到眉同紅一達達,真係免費都吾想去yanis
絲打咪話打full face會用3m膠紙貼眉既⋯
請問知唔知具體係邊隻
上網check都有好多款
想自備 唔想再俾人打到burn左

係咪植睫毛用個d? 真係要自備先好去,你又係去個間yanis?
碌極都係吾吾吾甘甘吾
吾吾吾 吾你老母
得淡笑又打做得答笑 講嘢十足十個nicole咁喎 字都唔撚識打
仲要係新會員 次次都幫nicole講嘢 又專登踩yanis 好撚煩啊打手死全家

突然好多新會員幫ilp講嘢喎 又會咁啱個個都文盲咁款 唔又打吾 屌又打吊 會員編號又淨係差2個no.

咁啱呢個po仲有user打個吾字 又咁啱都係16字頭新會員 仲要新會員第一個po就係問脫毛 又同userCTT一樣踩yanis 又會係個po讚下ilp喎

一定咁啱凌晨三點兩個打吾字嘅user都睇緊呢個po 相差10分鐘都冇就一齊留言啦

麻煩ilp打手/nicole咪撚再入黎煩撚住哂 好撚煩啊阻撚住哂人睇po 咪撚再話咩nicole份人點同間鋪無關 成日用呢個point轉移視線
上面唔少絲打都講過間鋪有問題 又剃損人又請埋d唔pro嘅staff 部機壞左又唔講聲

同時提下咁多位絲打其實連登都有唔少打手 儘量自己小心同多d人啦
Thanks 原來咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞