[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
D苦主打算仲上唔上去做?

照上

D苦主打算仲上唔上去做?

照上

去左20beauty 感覺好好

佢都係就咁俾副普通黑眼鏡我戴
感覺都唔係好遮到光 一路打臉 一路feel到好光
其他舖啲眼鏡好好多 唔會漏光
今日我上左l le pearl 去打全手同全腳 但我又唔覺有伏 Nicole 好nice啊 同埋2000幾真係幾平幾抵

代post:
我係Nicole 我只本身不想將事情化大,但太難忍了,我從泰國回港,錢不見了,多位客人比人Hidi勸入錢入私人戶口,錢不是公司收取,再者僱傭合約唔做是需要一個月前通知,否則要陪一個月人工,你已經給警方拘捕了!你要人工冇問題 但請不要再用這網上誹謗我形象 令每位客戶對工司沒信心,叫客戶退錢等損害我的動作,我今天已作出了自己的平反,我會盡力為每位客人服務,平不代表冇贊數,你想整死我我知道的!你再講我出律師信唔好怪我!種種行為而是刑事了,公司還未出糧日期 一走了知,不是偷是什麼?大家用腦去分析吧!

我係受害人,Hidi 你係電話中説6號前是最後聖誕promotion 要我入$1088去個姓林私人戶口。最後上到去nicole竟然沒有收過一分錢,我而家報左警啦!請大家分析一下成件事!吾好一面倒。希望快d解決件事。
我係受害人,Hidi 你係電話中説6號前是最後聖誕promotion 要我入$1088去個姓林私人戶口。最後上到去nicole竟然沒有收過一分錢,我而家報左警啦!請大家分析一下成件事!吾好一面倒。希望快d解決件事。

Nicole

如果仲未轉應該係Nivea / st.Ives 藥房同各大超市,萬寧屈臣氏都有售,好似係

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞