[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
你地又要去又要屌yannies,自己攞黎怨邊個?

有冇睇我講既野
我講過就算衛生差等得耐都係可以接受既問題 將價就貨
衛生差可以自己帶衫去打 自己消毒機頭 解決到既野黎
等得耐同打得唔好 都係價錢影響 一分錢一分貨
但比啲唔關事既人睇到自己係房入面係可以解決同將價就貨既問題
幾平都接受唔到
Ching你既接受能力都幾高喎

你做乜反問返我
而家接受緊嘅係你地,一開始你地咁多負評我已經冇諗過呢間嘢
接受能力高嘅係你喎?

平就唔怨得
同笑買uo個啲離地撚一樣
Goodest logic

屌,咁你可以唔再去㗎嘛?
Uo cancel左一次flight你都唔再搭啦?funny
窮撚貪平咪認左佢囉

有冇睇我講既野
幾平都接受唔到

你做乜反問返我
接受能力高嘅係你喎?

平就唔怨得

Uo cancel左一次flight你都唔再搭啦?funny
窮撚貪平咪認左佢囉

係窮呀 窮就唔可以投訴呀
你咩邏輯

有冇睇我講既野
幾平都接受唔到

你做乜反問返我
接受能力高嘅係你喎?

平就唔怨得

窮撚貪平咪認左佢囉

係窮呀 窮就唔可以投訴呀
你咩邏輯

討論區唔可以討論今次打成點呀?
你都幾撚惡下

有冇睇我講既野
幾平都接受唔到

你做乜反問返我
接受能力高嘅係你喎?

平就唔怨得

窮撚貪平咪認左佢囉

死撚開啦屌你
成個post 平同貴嘅都會有人討論有咩好 有咩唔好架啦
人地屌yanis 關你撚事咩
做乜鳩 yanis不嬲有做男客

冇屈佢地 見住佢地比條女拖走同比條女拖住上黎
點解唔當面同yanis反映門口一開就見到出面既人?
老實講出面坐男定女你都無得控制,但可以叫佢地加返簾/轉下個格局?
利申無去過yanis
點解唔當面同yanis反映門口一開就見到出面既人?
老實講出面坐男定女你都無得控制,但可以叫佢地加返簾/轉下個格局?
利申無去過yanis

同幫我打毛個人講左啦
佢話會反映
但我唔會再book 11樓打
想去脫360度小腿邊間好?
本身剃得多有倒生+紅點問題
諗緊aplus定llp好
Aplus就1000*4+200*10=6000小腿永久
Ilp就1088全腿永久平好多

我無知 我想問其實1088係逐次計定總收費?
ilp包膠

對上個禮拜去左 dxxxx 脫upper lip + underarm, 之後一入室個美容師話我上唇太乾 + underarm 有發炎就唔適合做,之後再叫多個治療師入嚟,都係話我太乾做唔到,要我下星期再上去做多次

唔知我真係太乾 (一向油肌,而佢上次話我上唇起晒皮屑同乾紋,which 我我番到屋企都唔係好覺佢講既情況,最多都係毛孔好粗同好易浮粉)定係呢d只係佢地sell 野既技巧 事關佢地話完我乾之後就有sell 做一個保濕療程

如果係後者真係好燥底,專登抽時間上去但就玩9我晒我d時間

想知有無絲打有同樣經驗?同埋做treatment 之前你地會唔會專登做好保濕先架?好驚下次上到去又比佢地用呢個原因唔比做
對上個禮拜去左 dxxxx 脫upper lip + underarm, 之後一入室個美容師話我上唇太乾 + underarm 有發炎就唔適合做,之後再叫多個治療師入嚟,都係話我太乾做唔到,要我下星期再上去做多次

唔知我真係太乾 (一向油肌,而佢上次話我上唇起晒皮屑同乾紋,which 我我番到屋企都唔係好覺佢講既情況,最多都係毛孔好粗同好易浮粉)定係呢d只係佢地sell 野既技巧 事關佢地話完我乾之後就有sell 做一個保濕療程

想知有無絲打有同樣經驗?同埋做treatment 之前你地會唔會專登做好保濕先架?好驚下次上到去又比佢地用呢個原因唔比做

我試過 佢係玩你

我試過 佢係玩你

仆街啦佢地
咁絲打你下次再上去 有無再比佢地用同樣理由玩你/sell 你呀 好驚下次再上去又比佢地玩
前幾日去左yanis脫毛 真係愈做愈差咁
第一 佢地明明話左打毛前一日會提我同埋講番我應該要去朗晴定海島做
點知到我打毛果日都冇人搵我 要我自己wtsapp佢地 已經唔係第一次
第二 原來佢地係唔幫客keep record 好耐以前打完毛要我地簽番名 但上幾次去都話唔洗我簽名 我以為佢地轉左電腦keep啦 到前幾日 個打毛姐姐問我做咩對上一次黎係3月 我先知佢地原來冇keep record
打毛姐姐仲要打得好疏 下次都係去番海島算 好彩宜家已經淨番好小毛
想問下a+脫面係咪最推介
之前追個po見大家都話唔會sell好似手勢幾好咁
但始終脫面有啲怕 去唔去得過
定係有其他建議

我試過 佢係玩你

仆街啦佢地
咁絲打你下次再上去 有無再比佢地用同樣理由玩你/sell 你呀 好驚下次再上去又比佢地玩

我都係cwb個間做upperlip
一年前雖然有時等得耐d, 但除左第一次見consult都唔太sell
但佢地轉地址前開始sell多左但都ok
轉左去新鋪之後sell到hihi係咁話你乾
我自問都唔係皮膚好好,但未差到比佢話我乾到似30歲❨利申22❩
上次上去係入房擺低野除好衫剃毛之後先轉去有機個間房打,我都明咁會快d, 但我著住打底係間鋪行黎行去又要擺低晒d個人財物係第一間房勁不安
好後悔舊鋪覺得幾好加左part

去左m記試做 Bikini
前一晚剃左加搽cream 無想像中咁痛

[quote] 真心覺得脫bikini位既絲打們好挨得痛
脫完再生番既毛毛好短好吉肉搞到好痕 係街行緊就會忍住痕 唔自然咁行得大動作d 大家係咪都係咁? [/quote]
唉我太眼訓

[quote] 真心覺得脫bikini位既絲打們好挨得痛
脫完再生番既毛毛好短好吉肉搞到好痕 係街行緊就會忍住痕 唔自然咁行得大動作d 大家係咪都係咁?
[/quote]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞