[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
我喺第二度脫都唔包
嗰part叫股溝
或者脫hip就會包埋
最後交代
我諗係唔包既
追左好多post 心大心細唔知Devon 688 3個部位定aplus好
主要想脫underarm 想快快手冬天脫左去

a記高質好多 唔會hard sell 又唔會sales應承左包咩位轉頭幫你打條友又反口 唔會海鮮價 唔會約完都要你鳩等
devox去左幾次都無再去
有冇巴打會做脫毛?
想試試20laser免費試做上唇
Devxn 你預次次去到要等好耐 尤其係等簽單 次次等到燥
我打到保養都仲有毛
755 打underarm 到宜家都仲有少少
808 打全面就打極都有
去到保養期就打得好hea 可能係因為佢sell 我我唔理佢啦
見到我唇仲有毛 但係完全冇打過
新手加入

追到第6個post 決定分享下

唔睇唔知原來Dermes 真係好仆街 做開underarm upper lip 之前喺Cwb 時代做開 諗住新鋪好啲又靚啲 做做下個治癒師去咗Cwb 舊鋪就跟左佢 跟著工傷搞搞下好多人跟過 好似波咁比掉 中間有啲都好hard sell 直到跟到宜家嗰個本身都覺得ok 幫我剃毛好細心咁又會度下皮膚夠唔夠凍,因為做開嗰個冇度 有次約左都話可能要同事幫我做 結果去到佢都有幫我做不過做得勁快因為佢要sell 新客 我嗰時覺得咁佢要做生意都接受既 但諗返我比咁多錢 好應該留時間serve我囉! 之後我心郁郁想脫埋小腿問幾錢 佢懶係幫我計到好平都要$18000 話好平架啦宜家唔想之後可能就冇永久 結果我冇join到

最嬲係佢會打黎話因為係Dermes 客戶所以送一次Elyse 免費試做唔知咩facial 上到去做做下一路懶好推介咩面膜好保濕好多客都用講講下開始sell 我 先知原來係伏 做完帶左我入房問我諗住join 咩plan 我一路話唔洗 條八婆話你冇興趣都唔上黎啦,我都係想你好先想你join啫我都介紹咁多好野俾你啦,又攞禮物又剩(試做有禮物) 心諗仆街啦係你話送我先上黎囉 到宜家都記得佢個名

最近睇先知咩係拖光,我諗我打咁耐dermes 都係拖光! 打嗰陣感覺係有一條無形既刀s 形咁界過underarm 有時都幾痛 有冇絲打試過都係咁?

利申 d 記 underarm 打左8次仲有一兩條幼毛
最近join 左a記 小腿 覺得真係幾好
同埋d記從來冇提過我脫毛前兩日脫係有效啲 唔知係咪因為咁打左咁耐都有毛
上次去個治療師話見我啲毛孔塞所以脫咁耐都唔乾淨sell我cps 又想呃9我
有無人岩岩買左 Medilase 全身 package?
我想知宜家係幾錢
我想知佢會唔會海鮮價
做咩咁衝動呀 我打全面打左2年幾3年都未打完
我之前上去試做過,打完我都唔知,完全唔係一下下咁打
而家做之前剃返有無用?
我開頭脫嗰時都好神心咁會早一兩日剃
不過之後我見無乜毛就無剃直接上去
順便俾治療師睇邊忽仲有毛
講開拖光 有冇絲試過真空脫毛 一下下咁 唔痛又一定唔拖

最近有個frd話佢係做呢隻 完全唔痛同脫得好快 考慮緊要唔要試下
本身上去做underarm 自己又想做手 之後就join左
有冇其他絲打都係Dermes 分享下係點
雖然係咁我underarm 淨返一兩條毛都有用嘅......
其實啱啱前兩日打咗第一次,啲毛都仲喺度所以都唔知住
順便一問啲毛係咪會自動甩

不過佢咁講我都會剃左先再去脫
竟然仲有人答我
Bikini位冇毛 o位有一炸毛好似好奇怪
但仲未衝破心理關口
係自動甩
但你要剃短佢先吸收到啲激光
係d記做過學生plan underarm,打左六次仲係有毛,好似仲有三次保養(佢當初同我講係永久 ),但因為次次上到去都比佢狂sale所以唔再去了
後嚟係連登爬完交+見到a+有優惠就join 左全身,脫咗幾次,感覺良好
Ps:係d記打痛過係a+ 打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞