[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
止蝕啦唔好再去喇
我個fd之前都係咁 有筆數未找 之後唔再上去就得
當買個教訓
我都係做左第4次 打左第3次之後覺得比之前生得快左 其間因為d毛生到一忽忽 自己攞剃刀剃過2次同治療師講左呢個情況 佢仲笑我係新陳代謝好 我今次都係開到7度 都仲頂到 但覺得d毛已經冇點自己甩出黎
希望8次可以清完 唔駛俾$200
萬三蚊
full leg (大髀小腿腳趾) 手指 underarm 上唇
20beauty轉會優惠同學生優惠可唔可以一齊用
咁睇又好似唔錯
a+ full leg連埋額外10次保養都差唔多價
我都想知
唔清楚 我嗰陣係個staff幫我用唔同嘅plan砌咗個組合出嚟
到時問佢點先抵啦 佢真係會幫你砌得抵玩啲 唔洗驚佢呃你
會唔會中間剃過令生長週期唔同所以感覺快咗
為咗早日清曬我打死都忍住唔剃
咁絲打諗住隔幾耐book埋第5次?
第2次做同治療師講v line有一圈圈黑印
佢睇完話陣間簽名俾藥膏我 放雪櫃一日兩次
其實搽得一星期到 無咁好恆心又凍
搽下停下再睇淡返好多 起碼唔明顯

諗住一夠2個月就book去做第5次 唔等啦
前幾日去脫毛 俾人sale做果酸療程
佢話我毛囊閉塞 做咗果酸之後脫毛效果會好d
同埋d粒粒會少d 事實做果酸有冇用
邊間
想問下大家邊間美容院脫full bikini平靚正
係咪a+等等呢啲都有full bikini脫毛不過冇拎出嚟做宣傳
因為我睇緊a+同devon 都係講緊脫v line
其實有啲話1064nm波長嘅脫毛係咪脫到2046都脫唔哂?
係咪plus個隻 用完會唔會好乾?
其實有啲話1064nm波長嘅脫毛係咪脫到2046都脫唔哂?

效果比755慢一倍
痛都痛一倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞